Terhesség

Nem tudta, hogy terhes, egy étterem mosdójában szült az anya

A 26 éves anya nem is sejtette, hogy egy baba növekszik a szíve alatt, azt pedig végképp nem gondolta volna, hogy egy étteremben szül majd.
2024. Június 11.
alvó kisbaba

Tayvia Woodfork május 4-én tért be a családjával ebédelni egy étterembe, ahol aztán életre szóló élményekkel gazdagodtak.

Bár akkor még fogalma sem volt róla, valójában 37 hetes terhes volt, és a szülés épp a családi lakoma közben indult meg nála. Először csak erőteljes hasfájást érzett, amit gyomorbántalomnak hitt, az események azonban rövid időn belül felgyorsultak.

Szüléssel végződött a családi ebéd

Tayvia a mosdóba sietett, ahol a rosszulléte tovább erősödött. Aggódó édesanyja ment utána, miután 10 percen át hiába várták vissza az asztalhoz: a földön fekve, erőteljes görcsök között talált rá a lányára, aki még akkor sem sejtette, hogy éppen szülési fájdalmai vannak.

„Azonnal láttam, hogy valami komoly dolog történik, ezért mondtam neki, hogy kórházba kell mennünk. Tayvia azonban nem tudott felkelni a padlóról… Így hívtuk a mentőket, akik gyorsan a helyszínre értek” – mesélte a büszke nagymama.

Amikor a mentősök meg akarták vizsgálni a bajba jutott fiatal nőt, a baba világra jött és gyorsan fel is sírt. A kisfiú, aki szerencsére teljesen egészséges, 3 kilót nyomott és a Golden Corral étterem után, ahol világra jött, a Tamaar Kylon Corral Woodfork nevet kapta.

Mint kiderült, a 26 éves anyának már van egy 2 éves kisfia, mégsem sejtett semmit a terhességéből és a szülési fájdalmakat sem ismerte fel kezdetben. Elmondása szerint nem hízott, nem volt semmilyen, a várandóssággal összefüggésbe hozható tünete és a baba mozgását sem érezte.

Az egész család boldog és büszke, a kis Corral érkezését (és azt, hogy egészséges, mint a makk) igazi csodának tekintik, amiért nem győznek hálásak lenni.

Nyitókép: Tameka Woodfork (Facebook), Forrás: Via