Terhesség

Néhány évvel azután, hogy ikrei lettek hármas ikreknek adott életet ez az édesanya

Még csak 30 éves, de már hat gyermeke van.
2023. Május 19.
Hármas ikrek
Kép: Virginia's Riverside Regional Medical Center

Monique Davaul, virginiai édesanyának már volt három fia, egy 8 éves és a 6 éves ikrek, amikor ismét várandós lett.  Nagyon rosszul volta, azt gondoltam, ezúttal lányom lesz vagy ikrekkel vagyok terhes megint – emlékezett vissza a Good Morning America-nak az édesanya. Utóbbit azért gyanította, mert előző ikres terhességekor hasonló tüneteket tapasztalt. Megérzése beigazolódott, kiderült, hogy ismét ikreket vár, de most egyszerre hármat.

Hármas ikrek

Kép: Virginia’s Riverside Regional Medical Center

Korábban azt gondoltam, ikreket nevelni könnyű. Az hiszem Isten azt gondolta, ha már azt mondogatom, hogy könnyű, lássuk mit kezdek hárommal – mesélte az édesanya, akinek mindegyik gyermeke természetes úton, reprodukciós segítség nélkül fogant meg. Az anya családjában ugyan nincsenek ikrek, de a gyerekek apai nagyapja egy ikerpár egyik tagja.

A hármasikrek, Mielle, Jihad és Noelle 33. hétre születtek. Néhány hetet a koraszülött intenzív osztályon töltöttek, de már mindannyian jól vannak az otthonukban, a családjukkal. Az édesanyának így már összesen 6 gyermeke van. A három nagyobb mindenben igyekszik segíteni, igazi támogatást jelentenek az édesanyjuknak.