Terhesség

Újraalkotta kedvenc filmjük ikonikus jelenetét az egyszerre várandós két lánytestvér

Nagyon szórakoztató videót készítettek az egyszerre babát váró testvérek.
2024. Április 17.
(Kép forrása: Videórészlet - @minihousebigliving és @melissa.johnson8 és @mnkornoski/Instagram)

Bár nem példanélküli, mégsem a leggyakoribb eset, hogy két lánytestvér egyszerre legyen várandós. Moriah Kornoski és Melissa Johnson esetében éppen ez volt a helyzet – amit még emlékezetesebbé tettek egy közös videóval.

A két nő és másik testvérük, Meghan Thompson egyik kedvenc filmjei az 1990-es évek egyik vígjátéka, az Örömapa (Father of the Bride) és az Örömapa 2. (Father of the Bride Part II.), amiket sokszor láttak közösen. „Az apánk nagyon emlékeztet minket George Banks-re (a filmben a Steve Martin alakította címszereplő karakter – a szerk.), és a filmekből való idézés alapvető a házunkban” – mondta el Meghan Thompson a Romper-nek.

A lánytesók különösen szeretik a film második részét, amiben George felesége, Nina, és lányuk, Annie mindketten egyszerre várandósok. Meghan elmondta, hogy még a szülőszobán is ezt a filmet nézték, mielőtt Melissa gyermeke megszületett.

Amikor Moriah és Melissa megtudták, hogy mindketten babát várnak, kitalálták, hogy újra fogják alkotni kedvenc filmjük egy jelenetét, az ikonikus edzésjelenetet, amiben az esküvőszervező Franck tart edzést a két kismamának – az ő karakterét Meghan alakította.

A videót, amiben nagyon figyeltek minden részletre, Instagram-oldalukon osztották meg: a felvételt pedig azóta már több mint 600 ezerszer megnézték. Köztük számos hozzájuk hasonló filmrajongó is, akik nagyon dicsérték a videójukat.

A három lánytestvér pedig megosztotta a portállal, hogy különleges pillanat volt a számukra, hogy elkészítették ezt a jelenetet: „Remekül sikerült újraalkotnunk, és próbáltunk komoly arcot vágni a végső videóhoz, amit láthattok” – mondta Meghan.