Család

A fürdőszobába teszi a pár a kiságyat, ott altatják a babájukat

A fiatal TikToker úgy véli, hogy ezzel a módszerrel a gyereke, és párjával együtt ők is jól járnak. Ezért tette közkinccsé a trükkjét!
2024. Szeptember 22.

Az amerikai influenszer, Chloe Molina jól tudja, hogy a gyerekes kiruccanásokon gyakran jelet gondot, hogy az otthoninál szűkebb téren kell osztoznia a családnak, erre azonban (szerinte) zseniális megoldást talált.

A fürdőszobába teszi a pár a kiságyat, ott altatják a babájukat

Babaszoba lesz a fürdőszobából

Egy, a TikTokra feltöltött videóban lelkesen meséli a 25 éves anya, hogy miképp hidalja át ezt a problémát. Mint mondja, amikor házon kívül vannak, a kisfiát mindig a fürdőszobában helyezi el éjszakára, mert ott nem zavarják őt sem a szálloda dolgozói, sem a többi vendég és persze a szülők sem.

Kifejtette, hogy ha a kisfia velük van egy szobában, sokkal rosszabbul alszik: többször is felébred éjszakánként, és folyamatosan keresi a kontaktust a szüleivel. Mivel emiatt a felnőttek és a kicsi sem piheni ki magát az éjszaka során, úgy döntött a kisbaba édesapjával, hogy az utazások alkalmával a fürdőszobát alakítják át gyerekszobává. Itt helyezik el tehát az utazóágyat, és itt hajtja álomra a fejét a gyerekük.

„Mivel a hotelekben többnyire picike a fürdőszoba, a legkényelmesebb, ha a zuhany alá kerül az utazóágy, az ajtót pedig mindig résnyire nyitva hagyjuk” – részletezte, a kommentelők többségét azonban nem sikerült meggyőznie. Azt mondták, nagyon veszélyes, amit csinál, sok más mellett azért, mert a rosszul szellőző fürdőszobában penészspórák is keringhetnek a párás levegőben, amit nem szerencsés egy kicsinek órákon át belélegezni.

Ügyesnek vélt trükkjét azért is leszavazták, mert egy esetleges csőtörés is komoly veszélyt jelenthet a babára, akit a zuhany alatt altatnak a szülei. Összességében tehát a hozzászólóknál nem aratott sikert, okos és praktikus helyett inkább szomorúnak, félelmetesnek és kockázatosnak titulálták ezt a megoldást.

@chloeemolinaa Replying to @jodichristianskus ♬ original sound - chloeemolinaa

Fotó: TikTok pillanatkép