Család

„Elvettem életem nőjét, jöhetnek a gyerekek!” – Összeházasodott Vastag Csaba és párja, Domján Evelin

A boldog pár elárulta, hogy szebb esküvőről álmodni sem mertek volna.
2023. Június 01.
(Fotókredit: Sajtóklub/RTL Klub - Bielik István)

Összeházasodott Vastag Csaba énekes és párja, Domján Evelin, akik a legfrissebb Story magazin-ban meséltek részleteket a nagy napjukról. Mint a magazinnak elmondták, szebb esküvőről álmodni sem mertek volna, minden pillanata maga volt a tökély.

A pár a lapnak elárulta, hogy nem is sejtették, mennyire izgulni fognak a nagy napon: Evelin elmesélte, hogy miután felvette a menyasszonyi ruháját „majd’ kiugrott a szíve, a templomnál pedig már az ájulás kerülgette”. „De abban a pillanatban, ahogy beléptem a templomba, és a szerelmemmel végre megláttuk egymást, megnyugodtam” – nyilatkozta a Story-nak.

„Tényleg egy mesebeli hercegnő volt. Álltunk a pap előtt, és azon gondolkodtam, hogy lehetek ennyire szerencsés” – idézte fel a lapnak az énekes, aki azt is megosztotta, hogy nagyon megható volt az esküvő minden momentuma.

Ezután került sor a polgári szertartásra a lakodalom helyszínén, a százfős násznép előtt. „Kevesen voltunk, tényleg csak azokat hívtuk meg, akik az életünk részesei” – árulta el a magazinnak Vastag Csaba, aki hozzátette, hogy mindvégig azon volt a hangsúly, hogy tényleg róluk, a szerelmükről szóljon az a nap. „Ez így is történt. Elvettem életem nőjét, jöhetnek a gyerekek!” – mondta az énekes.

Az esküvő további részleteiről bővebben olvashatsz a legújabb Story magazinban!