Baba

Alkoholos filccel rajzolta össze anyukája félmilliós táskáját egy ovis

A márkás táska, amit a kreatív kislány kidekorált egy alkoholos filccel, természetesen fehér volt.
2023. Szeptember 14.
tollal összefirkált táska

Az értékes kiegészítőért körülbelül félmillió forintnak megfelelő összeget fizetett az anyuka, az eset után azonban újra mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a speciális takarításért.

A kislányra nem is lehet haragudni, hiszen a totyogóknak fogalmuk sincs, mennyit ér egy-egy kezükbe kerülő tárgy, ha pedig egy klasszul író filctoll is van a közelben, akkor azonnal szabadjára engedik a fantáziájukat.

Kár volt lemosni a kommentelők szerint

Az anyuka, aki valószínűleg nem repesett a boldogságtól az alkotást látva, a neten kezdett biztonságos módszer után kutatni, amivel el lehet tüntetni egy ilyen baleset nyomait. Rá is talált egy kimondottan erre specializálódott csapatra, akinek aztán a gondjaira bízta a táskát. Arról nem szól a fáma, hogy mennyibe került a tisztítás, de valószínűleg nem volt olcsó mulatság.

Speciális szerekre volt szükség ahhoz, hogy nyom nélkül tűnjön el a firka, ráadásul nagyon aprólékos, finom mozdulatokkal kellett végezni a műveletet, amit a világhálón is közkinccsé tettek. Ebben jól látszik, hogy a végeredmény pont olyan lett, amilyennek az anyuka elképzelte: a táska olyan lett, mint új korában. 

A kommentelők közül többen is azt írták, hogy ők bizony megtartották volna a mesterművet, mert szerintük ennél eredetibb táskát a világ leghíresebb tervezői sem készíthettek volna az anyukának. Ami azt illeti, igazuk van!

Fotó: YouTube pillanatkép, Forrás: Via