Baba

Anya, egyél te is! – Szoptatás közben etette anyukáját egy baba

Nagyot futott a közösségi médiában egy videó, amelyben egy kisfiú megeteti a mamáját, miközben az anya szoptatja őt. Igazi win-win helyzet.
2019. Január 16.
Sült krumplival eteti a mamáját szoptatás közben (fotó: moms.com)

Amikor Zachary Goodwin még csak egy éves volt, ösztönösen tudta, hogy ahhoz, hogy ő jól lakjon, az édesanyjának is ennie kell. Miközben a mamája szoptatta, ő sültkrumplival etette.

Bár a videó évekkel ezelőtt készült, nem régiben posztolta az anya, majd a Breastfeeding Mama Talk Facebook oldala is átvette. A videót több millióan nézték meg.

“A Los Reyes-en egy népszerű mexikói étterem voltunk, az otthonuk közelében. Nem csinált a kisfiam előtte ilyesmit és azóta sem igazán. Megdöbbentő és édes volt, és így, hogy már évek teltek el azóta, még inkább annak tartom, ha visszatekintek rá” – mondta Paula Goodwin a Good Morning America-nak.

Goodwin azt is elmondta, örül annak, hogy ezt az édes pillanatot megörökítették és reméli, hogy ez is hozzájárul ahhoz, hogy a szoptatást normális állapotnak tekintsük.

“Örülök, hogy ezt a pillanatot felvettük, nagyon szeretetteljes és egyben vicces is – mondta Goodwin. “Emlékeztetnünk és támogatnunk kell minden anyukát, hogy úgy nevelje a gyermekét, ahogy nekik az a legjobb.”

A videó ezen a linken látható.

(Cikk forrása: abcnews.go.com)

Kapcsolódó cikkeink szoptatás témában: