Baba

Autószimulátor bölcső – Még az utcai fények is visszaköszönnek

Amikor kisbabánk születik, mind abban reménykedünk, hogy jó alvó lesz. Vannak olyan szerencsés kisbabák (és szülők), akiknek tényleg nem okoz gondot az esti elalvás, de szép számmal akadnak olyanok is, akik hónapokig küzdenek ezzel.
2017. Április 12.

Ha a kisbabánk rossz alvó, mindent bevetünk a siker érdekében. Énekelünk neki, ringatjuk, simogatjuk, büfiztetjük, zenét kapcsolunk neki, még tovább simogatjuk, kipróbáljuk a fehér zajt, de semmi. Úgy tűnik, semmi nem segít, kivéve az autózás. Mert autózás közben azonnal elszenderedik a kicsi. Sokan este is képesek autóba ülni és az utcákat róni kisbabájukkal a békés álmok reményében. Na de meddig lehet ezt csinálni? És a szülő így hogy tud pihenni?

A blogs.babycenter.com-on megjelent egy írás egy új, csodálatos szerkezetről. Egy olyan szimulátor bölcsőről, ami az autózás megnyugtató hangulatát kelti anélkül, hogy el kellene hagyni a gyerekszobát. Az ötlet a Ford-tól származik, akik piacra dobták a Ford’s Max Motor Dreams nevű bölcsőszerű szimulátorukat.

A bölcső működtetéséhez először is szükséged lesz egy telefonos applikációra. Ülj be az autóba éjszaka, kezdj el vezetni és indítsd el az applikációt is, ami rögzíti az autó és az utca aktuális zajait. Miután hazaértél, az alkalmazás segítségével szinkronizálni tudod a bölcsővel a felvételt, így a bölcső ugyanazt a hangot fogja majd kiadni, amit a valós vezetés során rögzítettél. Ezenkívül a bölcső tompa motorzajt is imitál, az autó mozgását utánozva ide-oda mozog, és még LED lámpái is vannak, amik a lágy éjszakai utcai fényeket utánozzák.

A bölcső tervezője Alejandro López Bravo, aki azok után álmodta meg a nem mindennapi bölcsőt, hogy rengeteg kialvatlan édesanyával és édesapával beszélt. Hát nem fantasztikus találmány? Édesanyák, édesapák, van remény!

Itt tudod megnézni a videót a bölcsőről!

Ezek is érdekelhetnek:

Igazi sztár lett az alvó kisbabából – képek

Tuti altató trükkök

Szoktatás kérdése, hogy aludjon éjszaka?