Baba

7 hónapos babájával indult futóversenyen az apuka, világrekordot döntött

A 36 éves apuka tényleg nyerő párost alkot a kisfiával! Rekorddal futották le az 50 kilométeres távot.
2022. Október 01.
Apuka hegyen felfelé fut
7 hónapos babájával indult futóversenyen az atléta apuka, világrekordott döntött

A 36 éves Lorenzo Lotti  szenvedélyesen űzi a babakocsis futást, amiben nemrég még a világrekordot is sikerült túlszárnyalnia.Az olasz apuka nem akart lemondani sem a rendszeres edzésről, sem a kisfiával töltött időről, ezért döntött a babakocsis futás mellett, hiszen ezzel mindkettőből kiveheti a részét.

Lorenzo már azelőtt is sokat sportolt, hogy világra jött volna a kisfia, amikor aztán Raimondo megszületett, úgy döntött, hogy őt is magával viszi az edzésekre. 

Beszerzett egy speciális, a futáshoz kimondottan ideális babakocsit, és onnantól kezdve, hogy a kisfiú képes ülni, együtt rótták a kilométereket, az apuka és a baba legnagyobb örömére. A közös futásba annyira belejöttek, hogy egy Hollandiában megrendezett nemzetközi versenyen is megmérettették magukat, a Fastest 50 km pushing a pram nevű kihíváson pedig aranyérmet és sok-sok életre szóló emléket szereztek.

 

 
 
 
 
 
Visualizza questo post su Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Un post condiviso da Lorenzo Lotti ® 🇮🇹🏃🏻‍♂️ (@lorenzo_lotti_sempredicorsa)

 

A maratoni távot korábban többször is teljesítő atléta minden kétséget kizáróan remek formában állt a startvonalhoz, így „mindössze” 3 óra 15 perc és 57 másodperc alatt futotta le a félszáz kilométeres távot a kis Raimondo közreműködésével. A korábbi világcsúcs felállítója több mint 1 órával hosszabb idő alatt teljesítette ezt a távot, vagyis Lorenzo és Raimondo sikere egészen elképesztő!

Az 50 km-es távot egyedül sem kis dolog lefutni, de egy 7 hónapos kisgyerekkel, valamint a hozzá tartozó babakocsival közel 20 kilónyi teherrel is számolni kell pluszban, ami még megerőltetőbbé teszi a kihívást. Mi is gratulálunk Lorenzo és Raimondo nyerő párosának!

(Fotó: Getty Images)