Baba

Így fogják hívni Nicolas Cage legújabb gyerekét

Négy zátonyra futott házasság után, Nicolas Cage most biztos benne, megtalálta az igazit. Úton van a baba is, akinek már a nevét is tudják.
2022. Április 18.
Már lány- és fiúnevük is van! (Fotó: Getty Images)

Riko Shibata és Nicolas Cage tavaly februárban mondták ki a boldogító igent, a színész ötödik felesége pedig már a szíve alatt hordja a gyermeküket. Cage korábbi kapcsolataiból már született két trónörökös, Weston most 32 éves, Kal-el pedig 17. Nagyobbik fia ráadásul már maga is apuka, a színész 50 évesen lett nagypapa.

Mielőtt Nicolas Cage lehorgonyzott volna Riko mellett, kitartóan kereste az igazit. Az sem vette el a kedvét, hogy akadt két rekord-rövidségű házassága: annak, amit Lisa Marie Presley-vel kötött 2002-ben, másfél hónap után kezdeményezték a felbontását, 2019-ben pedig Erika Koike sminkmesterrel mindössze 4 nap után döntöttek a válás mellett. A színész végre úgy érzi, hogy mostani felesége mellett révbe ért, ezért is adtak zöld utat a gólyának, aki tette is a dolgát!

“Riko számomra az igazi, nem lesz több esküvőm. Végre megtaláltam, amit és akit eddig kerestem, mellette igazán boldog vagyok” – nyilatkozta 27 éves nejéről az Oscar-díjas színész, majd így folytatta: “Romantikus alkat vagyok, és akibe beleszeretek, annak a világ minden kincsét odaadnám. A szerelem legjobb kifejezési módja az elköteleződés, az, hogy megmutassam a másiknak, kész vagyok egy életen át kitartani mellette. Nekem ez a mostani jelenti a tökéletes házasságot!”

Az örömhírt, hogy Riko babát vár, már világgá kürtölték, sőt azt sem tartották titokban, milyen nevet kap majd a kicsi a születése után. A GQ.com-nak mesélték el, milyen keresztnevek mellett döntöttek: “Ha fiú lesz, az Akira Francesco nevet adjuk neki, ezzel a nagybátyám, Francis Ford Coppola előtt tisztelgünk. Ha viszont kislányunk lesz, Lennon Augie lesz a neve, ami az édesapám, August becenevére emlékeztet mindannyiunkat.”