Baba

Ebben a kávézóban anyatejjel kínálják a kávét

Nem minden kliens fogadta kitörő lelkesedéssel az ötletet, hogy a reggeli kávé mellé némi anyatejet is kapjon.
2023. Június 15.
kávé csészékben

Az orosz kávézó különleges szolgáltatása igencsak megosztotta az embereket. Mint az ötletgazdák mondják, nagyon sok felnőttet foglalkoztat a kérdés, hogy milyen íze lehet az anyatejnek, hozzájuk betérve pedig végre saját tapasztalatokat is szerezhetnek.

Akár anyatejes, akár tápszeres babák voltunk, egy biztos: abból az időből nem rendelkezünk olyan élénk emlékekkel, melyek alapján megválaszolhatnánk a kérdést.

A Coffee Smile névre keresztelt kávézó, ahol felnőttként is kortyolhatunk némi anyatejet, az oroszországi Perm városában található. Azok, akik megtudták, milyen különlegességet kínál a betérőknek ez a kávézó, nem fogták vissza magukat: volt, aki egyenesen undorítónak nevezte, akadtak azonban olyanok is, akiket lázba hozott az anyatejkóstolás lehetősége és ígéretet tettek arra, hogy egyszer mindenképpen betérnek.

Az anyatej íze mellett sokan az árára is kíváncsiak lettek, a válaszra pedig nem kellett sokat várni. Kiderült, hogy egy kis csészényi mennyiségért körülbelül 2650 forintnak megfelelő rubelt kell kifizetni, vagyis megkérik a különös kísérő árát.

Amire talán senki sem számított, hogy a hír hallatán több kismama is szeretett volna önkéntesnek állni, hogy biztosítsa a kávézó számára a szükséges készletet. „A közelmúltban lettem anya és rengeteg tejem van. Ha a helynek szüksége lenne rá, szívesen adományoznék egy kis anyatejet – írta egyikük. 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images