Baba

Teszteltétek a Bepanthen Babyt: “Innentől nem fogjuk lecserélni”

Három édesanya, három pelenkás babával - ők tesztelték a Bepanthen Babyt, s most megosztották tapasztalataikat is velünk.
2020. Február 27.
Pali (4,5 hónapos)

Kamilla és kisfia, Pali (4,5 hónapos)

Épp elindult nálunk a fogzás, ami azzal is jár, hogy Pali naponta tíz-tizenkétszer is bekakil, a feneke pirosabb, a gyógyszertári popsikrém pedig nincs, illetve nem volt a helyzet magaslatán. Ekkor kaptam tesztelésre a Bepanthen Baby-t. Aztán arra lettem figyelmes, hogy másfél napnyi intenzív (tehát minden pelusozásnál való) használat után kevésbé irritált, a bőre. Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam, innentől nem fogjuk lecserélni. Az állaga nem a megszokott popsikrémes, de ezzel már megbarátkoztam.

Évi és kislánya, Betti (5 hónapos)

Nem próbáltam hosszan korábban ezt a márkát, úgy rémlik, pici mintám volt belőle a kórházi csomagban csak, de az komolyabb tapasztalatszerzésre nem volt elég. Most a teszt során volt időm jobban megismerni, hosszabban alkalmazni: nagyon tetszett nekem is és apának is, hogy a tubusos adagolásnak hála nem lettem könyékig olyan (a pattintós kupakot ráadásul fél kézzel lehet kezelni, hála érte), nem kell tégelyben turkálni, nagyon jól adagolható a kívánt, abszolút minimális mennyiség belőle. A lánykám fenekét nem ilyen vakolatszerűen vonja be, viszont felkenve hosszan védi, peluscserekor is van még mit letörölni belőle, a legfontosabb védendő területekről is, vagyis tényleg ott teszi a dolgát, ahol kell, véd és ápol, nem a pelus szívja fel. Nem ragad, , nagyon kellemes az állaga.

Teszteltétek a Bepanthen Babyt: "Innentől nem fogjuk lecserélni"

Betti (5 hónapos)

Sára, és kisfia, Tomi (5 hónapos)

Egy elhúzódó betegség után vagyunk, sajnos antibiotikum lett a vége, ami megviselte babám emésztését, így mondanom sem kell, szinte eszi a pelenkákat, minden szoptatással van kakis pelusa, így a krém is extra igénybevétel mellett tesztelődött. A babám feneke nem pirosodott ki ezalatt az emésztési rövidzárlat alatt sem, a Bepanthen Babyt minden pelenkázáskor kentem, de mivel egészen kicsi elég belőle, azt sem mondanám, hogy extra tempóban fogyna a kence! Ezért piros pont érte, hogy nem kell tonnaszám kenni, és nagyon gyorsan, könnyen eldolgozható a bőrén! Nekem is volt egy kisebb mellpirosságom, a védőnő javasolta, ha ilyen van itthon, ezzel próbáljam meg bekenni két szopi között. Szuperül megnyugtatta a bimbómat, két használat után sokkal jobb lett. Azért is mertem oda is kenni, mert az összetevőlistája “szép”, nekem ez fontos szempont, amikor kozmetikumot választok magunknak. Az árát is néztem: mivel tényleg kevés kell belőle egyszerre, nagyon megéri.

Teszteltétek a Bepanthen Babyt: "Innentől nem fogjuk lecserélni"

Tomi (5 hónapos)

A Bepanthen Baby kenőcs kozmetikai termék. Forgalmazza: Bayer Hungária Kft. 1123 Alkotás u. 50.