Család

11 napot töltöttek együtt, majd időpontot kértek az anyakönyvvezetőtől

Az ötéves jegyesség filmben a főszereplők 5 évet vártak az esküvőig. A következő pár viszont 11 nap után jelentkezett be esküvői időpontért.
2023. Augusztus 09.
Ötéves jegyesség

Az argentin Cristian Paredes egy tengerjáró hajón dolgozott 2022 őszén. Itt ismerte meg Rebekah Claytont. Az utazás során 11 napot töltöttek együtt, és elmondásuk szerint már ekkor érezték, hogy nem tudnak egymás nélkül élni.  A gond csak az volt, hogy 12 ezer kilométerre laktak egymástól…

A 27 éves nő az utazása után hazatért, míg a 29 éves férfi tovább dolgozott a hajón. Néhány hónappal később találkoztak újra, amikor a tengerjáró kikötött Southamptonban. Egy napot tudtak együtt tölteni, majd úgy döntöttek, hogy soha többet nem mondanak le egymásról.

Csak a nagyi örült a döntésüknek

Cristian hazautazott, felszámolta addigi életét, és 2023 márciusában az Egyesült Királyságba költözött, hogy 11 nap ismertség után összekösse az életét a nővel.

A probléma csak az, hogy a vízum miatt 6 hónapon belül össze kell házasodniuk. „Még azelőtt lefoglaltuk az esküvői dátumot, hogy Cristian megérkezett volna az országba, hogy ne csússzunk ki az időből. A nagyszüleim örömmel fogadták a döntésemet, de a többiek elhamarkodottnak vélik a házasságot” – mondta Rebekah.

A pár eredetileg júniusi esküvőt tervezett, de azt végül elhalasztották. „Ez a kapcsolat a hitről szól. Lemondtam a munkámról, elhagytam a szülővárosomat, hogy egy ismeretlen helyre költözzek egy nőért, akivel csak 11 napot töltöttem együtt. Mi ez, ha nem a hit próbája?” – magyarázta Cristian.  „Szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy tényleg készen állunk erre…”– vette át a szó a nő.

Kiemelt kép: SkyShowtime