Család

Aranyos ajándékötletek apák napjára

A gyerekek rajzainál, leveleinél nincs jobb ajándék, de ha még valami kedves meglepetéssel egészítenétek ki a kézzel készült cukiságokat apák napjára, van hozzá néhány ötletünk.
2024. Június 11.
apuka ajándékot kap apák napjára a kislányától
Fotó: Getty Images

Ti hogy ünneplitek az apák napját? Ünneplitek egyáltalán? Bár itthon, Magyarországon még viszonylag újnak számít, hogy az anyák napjához hasonlóan emlékezzünk meg az apukákról is, de miért ne lehetne valami jó, csak azért, mert új és szokatlan. Ha belegondolunk, a gyerekeknek ez is egy alkalom, amikor kedveskedhetnek, ajándékot készíthetnek, meglephetik azt, akit szeretnek. Az apukáknak is egészen biztosan jól esik egy kis kedvesség és törődés. Oké, amíg kicsik a gyerekek, az anyukáknak kell mindezt megszervezni – de az anyák napjára sem egymaguk készülnek fel a gyerekek, kapnak hozzá segítséget. Lehet, hogy idén még neked kell besegítened a kicsiknek, hogy legyen apák napi meglepi, mert az óvodában, iskolában még nem készülnek erre, de hidd el, a gyerekek ragyogó arca és az apukájuk öröme kárpótol majd az extra erőfeszítésért.

Ha szerettek ajándékozni, és a saját készítésű meglepetések mellett kerestek még extra dolgokat is, könnyen találhatsz az apukának vicces, szórakoztató apróságokat, amikről ti juttok majd az eszébe, amikor használja őket.

A galériában csupa jópofa holmit találsz, válassz, vagy gyűjts belőlük ihletet a köszöntéshez.

Lush Super Dad! Fürdőbomba
12 fotó megtekintése