Család

Elhagyta a szerelmét, mert az előző házasságból született lánya “égetnivalóan rossz” volt

A történet szereplői mindketten szülők voltak, korábbi kapcsolataik azonban zátonyra futottak. Az élet mégis úgy hozta, hogy egymás mellett ismét megtalálták a boldogságot, először legalábbis úgy tűnt.
2023. Március 13.
Apa lánya és neje

A kislány, aki nem tudott viselkedni?

Az egyedülálló anyuka és az elvált apa hamar megtalálták a közös hangot és abban bíztak, hogy a gyerekeik is jól kijönnek majd egymással. A bemutatást nem akarták elsietni, ezért egy éven át randizgattak gyerekmentesen. A nő 11 éves fiát és a férfi 9 éves lányát csak ezután „eresztették össze”, az események azonban innentől kezdve nagyon felgyorsultak, és a kapcsolatuk napjai meg voltak számlálva.

„Én nagyon szerencsés vagyok a fiammal. Illemtudó, jól nevelt gyerek, aki megkérdezi, hogy szabad-e, mielőtt csinál valamit. A szerelmem lánya viszont a szöges ellentéte: szófogadatlan, szemtelen és nyughatatlan. Összefirkálta a falat a lakásomban és az ágyunk matracát is kiszakította. Egy nap valahogy lyukat vájt a falba, de természetesen letagadta, hogy ő volt” – fakadt ki a nő a Redditen.

falra rajzoló kislány

Fotó: Getty Images

Volt fotóalbum, nincs fotóalbum

Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor a kislány megtalálta és apró darabokra vágta a nő régi családi fotóit: „Mikor beléptem a konyhába, ott ült az asztalnál, előtte kiterítve a fényképek. A nagy részüket addigra miszlikre aprította! Nagyon mérges lettem, ezért azonnal az apjához robogtam vele és megmondtam neki, hogy nem tudom ezt tovább csinálni, szakítottam vele – folytatta a történetet.

A kommentelők többsége szerint jól döntött, mert 9 évesen már egy gyereknek tudnia kell, hogy mit szabad és mit nem, az apjának pedig végképp tudnia kell hatni egy ennyi idős gyermekére. Mások viszont felvetették azt a lehetőséget, hogy a kislánynak talán még rengeteg feldolgozatlan érzése van arról az időszakról, amikor a szülei még együtt voltak, és talán nehezebben tud belekezdeni egy “új” életbe. Sokan vetették fel azt, hogy a legbölcsebb talán egy közös, nyugodt beszélgetés, vagy szakember bevonása lenne az ilyen esetekben. 

 Forrás: Via