Család

Ez a 3 erőssége a Skorpió anyáknak

Az egyik legellentmondásosabb személyiségtípusnak tartják a Skorpiókat. Víz elemű jegy, ami azt jelenti, hogy érzésekkel telve látja a világot, tele empátiával. Büszke a gyerekeire, de ez nem akadályozza meg abban, hogy kíméletlenül őszinte legyen.
2023. November 20.
Anya lányával tanul
Kép: Getty Images

A Skorpió könnyen átlát az embereken, gyakran érzékel olyasmit, amit mások nem, nehéz eltitkolni előle bármit is, ezért zsigerből reagál az emberekre. Kíméletlenül őszinte önmagával és másokkal szemben is. Önmaga megismerése vezérli, de ezt másoktól is elvárja. Nagy igazságérzete van, nem szereti a képmutatást és őszintétlenséget.

1. Büszke és őszinte

Szülőként nagyon büszke tud lenni a gyerekeire, de ez cseppet sem akadályozza meg abban, hogy kritikus és őszinte legyen. Ez időnként nehézzé teheti a vele való együttlétet.

2. Mély érzésű

A páncélja mögött nagyon is tud szeretni, akik közel állnak hozzá, azokért bármire képes. Mivel intuitív, gyakran megérzi, ha szerettei bajba kerülnek. Igazi szövetségesei gyerekeiknek.

3. Fontos számára a jó nevelés

Ambíciói miatt a Skorpió anya arra törekszik, hogy gyermeke felülmúlja a szüleit. Ezért jó nevelést ad gyermekének, anélkül, hogy erre bármilyen eszközt is sajnálna. Azt akarja, hogy a gyereke tehetséges és sikeres legyen, sokoldalú és kiváló oktatásban részesüljön. Mindenben támogatja, hogy gyereke kibontakoztassa a benne rejlő tehetséget.