Család

Ebben az 5 dologban rejlik a Skorpió jegyű anyukák szuperereje

Minden Skorpió szülő hatalmas lelki erővel bír, mélyérzésű, ám rendkívül szélsőséges. Elképzeléseitől nehéz eltéríteni akkor is, ha gyereknevelésről van szó.
2023. Június 07.
Skorpió csillagjegy

 

Leleményes, vállalkozókedvű és kitartó. Makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez és véleményéhez, amihez szülőként még egy nagy adag következetességet is hozzátesz. Ritkán emeli fel a hangját, tekintete azonban átütő és szúrós – jajj annak, aki szembeszegül vele!

1) A Skorpió szülőt vonzzák a kihívások, ezzel egy időben viszont biztonságra, rendszerességre is törekszik. Ezt a kettőt nem mindig egyszerű összeegyeztetni, a Skorpió számára azonban ritkán jelent kihívást, az esze ugyanis vág mint a borotva!

2) A Skorpiók többsége – bár nagyon szenvedélyes és mélyérzésű – képes arra, hogy elrejtse, amit gondol. Ha például a lelkébe gázolnak vagy megbántják valamivel, nem rendez nagyjelenetet. Ehelyett inkább magába fordul és bosszút forral, épp ezért jobb nem ujjat húzni vele!

3) A Skorpió anyuka sosem felejti el, ki okozott neki fájdalmat, és hogy ezt “viszonozza”, mesterein tud időzíteni. Tökéletesen ráérez arra is, hol a másik gyenge pontja, így akkor és oda szúr, ahol az a legjobban fáj. Hiába, egy Skorpiót nagy hiba magunkra haragítani!

4) Azt, hogy a Skorpiók kemény páncélja alatt érző szív és mély lélek lakozik, bizonyítja, hogy rögtön megérzi, ha a szívéhez közel álló emberek közül valaki bajba került vagy problémákkal küzd. A Skorpió gyerekei igazán szerencsések, mert az anyukájuk személyében csodás szövetségesre lelhetnek, nem árt tudni, hogy e csillagjegy szülöttei könnyen az ujjuk köré csavarnak és a befolyásuk alá vonnak másokat, ami bizony családi körben sem ritka.

5) A Skorpió anyukának fizikai fájdalmat okoz, ha valamit titkolnak előle, így addig nem nyugszik, míg ki nem deríti, mit rejtegetnek előle. Minden előképzettség nélkül elmondható róla, hogy detektívként is megállja a helyét, azaz remek módszerekkel rendelkezik ahhoz, hogy bizalmas információkat szedjen ki másokból. Intuíciója sosem hagyja cserben, ez is egyike a Skorpió veszélyes fegyvertárának.

Fotó: Getty Images