Család

Ebben az 5 dologban rejlik egy Oroszlán jegyű anyuka szuperereje

Egy Oroszlán anya rendkívül szenvedélyes, érzelmeit soha nem kendőzi el. A gyerekei könnyen kiismerik és a nézéséből is tudják, milyen hangulatban van.
2023. Május 21.
Oroszlán csillagjegy szimbólum

Uralkodó bolygója a Nap, amely az apát, az öntudatosságot, az akaratot, az életerőt és a lelkierőt szimbolizálja. Az Oroszlán jegyű szülő a család motorja, melegszívű és szórakoztató, a legtöbb gyerek ilyen szülőről álmodik. Túláradó, igyekszik minden luxussal és kényelemmel elhalmozni családtagjait, kreativitása nem ismer határokat.

Egy Oroszlán anyuka szuperképességei

1) Az Oroszlán anyuka magában hordozza a családi tűzhely melegét, akit a szívébe zár, azzal rendkívül nagylelkű, lehetőségeihez képest igyekszik mindig nagy meglepetésekkel előrukkolni és látványos ajándékokkal kedveskedni kicsiknek-nagyoknak egyaránt.

2) Az Oroszlán jegyű anyuka olykor megfeledkezik arról, hogy a szeretetet nem csak drága holmikkal lehet kifejezni, ezért hajlamos túlzásokba esni. Fontosnak tartja, hogy a családtagjai értékeljék mindazt, amit értük tesz – ha ez mégis elmarad, úgy érzi, hogy alaposan a lelkébe gázoltak.

3) Ha ki kell állnia szeretteiért, nem ismer határokat, képes a végsőkig elmenni, az sem tartja vissza, ha ezzel
megbánthat másokat. Hogy gyerekei érdekeit képviselje, akár a tanáraikkal vagy mások szüleivel is szembeszáll, fel sem merül benne, hogy inába szálljon a bátorsága.

4) Az Oroszlán anyuka a család motorja, melegszívű és szórakoztató, a legtöbb gyerek ilyen szülőről álmodik. Túláradó, igyekszik minden luxussal és kényelemmel elhalmozni családtagjait, kreativitása nem ismer határokat. Általában több gyermeket nevel, akiket gondoskodással és nagylelkűséggel halmoz el és igazi „anyaoroszlánként” védelmez, tíz körömmel harcolva értük.

5) Az Oroszlán szülő örömmel szervez össznépi családi és baráti összejöveteleket, ahol a figyelem középpontjában állva, mindenki dicshimnuszokat zeng tökéletes vendéglátásáról, pazar és exkluzív otthonáról, az igényesen tálalt ételekről. Optimizmusát, életkedvét és lendületét könnyűszerrel átragasztja a körülötte lévőkre is, mellette szinte képtelenség unatkozni.

Fotó: Getty Images