Család

„Igyekszem a legjobb édesanya lenni minden helyzetben” – válásáról beszélt Kollányi Zsuzsi

A válást, a problémákat a gyerekeivel is megbeszéli az énekesnő. A következő egy évben arra helyezi a hangsúlyt az életében, hogy kívül- belül rendben legyen magával.
2023. Március 29.
Kollányi Zsuzsi
Kép: TV2, Mokka

Mi is megírtuk, hogy Kollányi Zsuzsi és férje hét év együttlét és három közös gyermek után a válás mellett döntöttek.

Most a TV2 Mokka adásában beszélt az énekesnő arról, hogy érzi magát és milyen tervei vannak. „Nekem három gyógyszerem van: amikor hallom a gyerekeimet nevetni, a másik az utóbbi időben a sport, nyilván a harmadik a zene” – fogalmazott Kollányi Zsuzsi, aki azt is elmondta, hogy a történtek ellenére jól van, és a következő időszakban azon dolgozik, hogy kívül-belül rendben legyen magával. Elmondta továbbá, hogy Istenhez is szeretne közelebb kerülni.

A gyerekek előtt nem titkolózik, az ő nyelvükön beszélik meg a problémákat: „Azért is vagyok nagyon közeli kapcsolatban a gyerekeimmel, mert ők mindig engem látnak és ez a jót, a rosszat egyaránt jelenti. Igyekszem a legjobb édesanya lenni minden helyzetben, és a lehető legjobb én, hogy fel tudjak fejlődni az ő tisztaságukhoz. Azt szeretném, hogy ők tényleg a hiteles énemet lássák – mondta el az édesanya.

forrás: Blikk.hu