Család

Kollányi Zsuzsi: „Odafigyelünk, hogy a gyerekek ne találkozzanak a válás hátulütőivel”

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Kollányi Zsuzsi hét év után válik férjétől. Az édesanya a válás lelki feldolgozásával kapcsolatban elmondta, hogy sokat segítenek benne gyerekei is.
2023. Április 19.
Kollányi Zsuzsi
Kép: RTL

Korábban mi is megírtuk, hogy Kollányi Zsuzsi és férje a válás mellett döntöttek. Az énekesnő nehéz időszakot él meg, de próbál a lehető legjobb édesanya lenni.

– Azt gondolom, van egy alap motivációnk, miszerint mindketten a lehető legjobbat szeretnénk a gyerekeknek. Nekik nincs közük ahhoz, hogy valaki magánszemélyként máshogy viszonyul a párjához. Azt gondolom, nem jó, ha ez a gyerekeken bármilyen módon nyomot hagy vagy törést okoz az életükben. Mindketten odafigyelünk, hogy a gyerekek ne találkozzanak a válás hátulütőivel – mesélte az énekesnő. Hozzátette, hogy sokat segít az is, hogy kedves szavakat kap másoktól.

– Sokat segítenek a gyerekek is. Ez is elhatározás kérdése, hogy az ember szeretné megtalálni a pozitív dolgokat, amik történnek körülötte. Csökönyös módon próbálok előrefelé tekinteni. Volt egy időszak év elején, amikor eléggé mélyen voltam, rossz volt a hangulatom, de rájöttem, nem tudok azonosulni ezzel, nem esik jól, ha nem tudok mosolyogni, így minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt senki ne tudja elvenni tőlem” – mesélte a hot! magazinnak az énekesnő.

forrás: Blikk.hu