Család

Kollányi Zsuzsi: „Évek óta nem voltam ilyen mentálisan embert próbáló élethelyzetben”

Egy háromgyermekes édesanya mindennapjai sosem egyszerűek, a mostani körülmények azonban még nehezíthetnek rajta. Így van ezzel Kollányi Zsuzsi is.
2023. Március 16.
kollányi zsuzsi
Fotó: fotocentral

A padlón érzi magát Kollányi Zsuzsi a Blikk szerint. Ha így van, az érthető volna, hiszen nem egyszerű az élete: három gyermeket nevel, köztük ráadásul ikreket. Bence és Bálint fiai már négyévesek elmúltak, Bogdán viszont még csak kétéves.

– A környezetemben is azt látom, hogy az év eleje sokaknak mentálisan megterhelő volt és drasztikus változást hozott el számos ember életében. Úgy érzem, idén rengeteget kell fejlődnöm lelkileg, ez pedig egy jelenleg is tartó folyamat – idézi a Blikk az énekest.Mindennap azon dolgozom, hogy rendben legyek, de sokszor nem könnyű. Évek óta nem voltam mentálisan ilyen embert próbáló élethelyzetben. (…) Az ember alapvetően tudja, hogy a szeretet az egyetlen megoldás mindenhez, félelemben nem lehet leélni egy életet. De ezt tudatosítani nehéz.

A Blikk szerint a nehéz gazdasági helyzet is megviseli őt: – A gyerekeken sosem spórolok, a legfontosabb, hogy nekik mindenük meglegyen, soha ne kelljen hiányt szenvedniük semmiben. Ha viszont rólam van szó, akkor sokszor elgondolkodom, mert ha meg is engedhetek magamnak egy üdítőt, amit most háromszoros áron árulnak, mint egy éve, van egy lélektani határ, amikor már nem vagyok hajlandó irreális összegeket kifizetni.