Kisgyerek

Ez lehetett az oka Kollányi Zsuzsi lelki válságának: hét év együttlét után elválnak férjével

A múlt héten nyilatkozott úgy az énekesnő, hogy padlón van, lelki hullámvölgybe került. Most a közösségi felületén jelentette be, hogy férjével úgy döntöttek elválnak. Három gyermeküket továbbra is közösen akarják nevelni.
2023. Március 22.
Kollányi Zsuzsi
Kép: RTL

Kollányi Zsuzsi a múlt héten beszélt arról, hogy élete legnehezebb időszakát éli át. – A környezetemben is azt látom, hogy az év eleje sokaknak mentálisan megterhelő volt és drasztikus változást hozott el számos ember életében. Úgy érzem, idén rengeteget kell fejlődnöm lelkileg, ez pedig egy jelenleg is tartó folyamat. Mindennap azon dolgozom, hogy rendben legyek, de sokszor nem könnyű. Évek óta nem voltam mentálisan ilyen embert próbáló élethelyzetben. (…) Az ember alapvetően tudja, hogy a szeretet az egyetlen megoldás mindenhez, félelemben nem lehet leélni egy életet. De ezt tudatosítani nehéz – fogalmazott akkor a Blikknek az énekesnő.

Most egy Instagram-bejegyzésben tudatta, hogy hét év együttlét után a válás mellett döntöttek férjével.

„Kedves Barátaim, Követőim! Ezúton szeretném veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnénk tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket, és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb…” – közölte Instagram-oldalán az énekesnő, ide kattintva lehet megnézni a teljes bejegyzést, amihez egy jegygyűrűs-kézfogós képet mellékelt, ami nagyon szép szimbóluma annak, hogy válás ellenére a szeretet megmaradhat – még ha át is alakul.

Kollányi Zsuzsi és férje három kisgyerek szülei: az ikrek, a négy és fél éves Bence és Bálint, és kétéves Bogdán. – Szerencsések vagyunk a férjemmel, hogy három ilyen csodálatos gyermekünk született – idézi az énekesnőt a Blikk.

– Azt gondolom, az az első és legfontosabb feladatunk, hogy őket békességben, barátságban felneveljük, és ez örök szövetséget jelent kettőnk között. Attilával most is mindenhova együtt megyünk a gyerekekért, és együtt jövünk-megyünk velük. Nem gondolom, hogy ennek bármi miatt változnia kellene, szerintem pont az a jó, ha azt mutatjuk meg a fiúknak, hogy a változások ellenére működhet minden ugyanolyan szeretetben.

A gyerekkel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy „…nem érzékelnek semmit a megváltozott élethelyzetünkből, és ez remélhetőleg így is marad. Nyilván a változás soha nem könnyű, hozzá kell idomulni, és néha nehéz rugalmasnak maradni. Szülőként minden tettünkkel példát mutatunk, mintát adunk a gyerekeknek, de sokszor a szeretet nem abban a formában teljesül be, ahogy azt az ember eredetileg elképzelte.”

Fantasztikus ez a hozzáállás, jó lenne, ha minden válás ilyen szépen, egymásra és a gyerekekre is figyelve zajlana, még ha mindenképp fájdalmas is.

Forrás: Blikk.hu