Család

Ők Lisa Marie Presley gyerekei. A legkisebbek csak 15 évesek

Az énekesnő legkisebb gyermekei alig 15 évesek.
2023. Január 23.
Lisa Marie Presley a szüleivel

Elvis és Priscilla Presley egyetlen lánya, Lisa Marie 54 évesen hunyt el. Nem túl hosszú, és megpróbáltatásokkal teli élet jutott neki, amiben a legnagyobb örömet a gyerekei jelentették.

Riley és Ben, az első szerelem gyümölcsei

Első férjét, Danny Keough-ot fiatalon, még énekesi pályája megkezdése előtt ismerte meg, 1988-ban össze is házasodtak és Lisa egy évvel később, 21 évesen világra hozta Danielle Rileyt, aki mára sikeres színésznő lett. Három év múlva fia, Benjamin Storm is megérkezett. Lisa és Danny kapcsolata 1994-ben ért véget, az anyuka azonban nem sokáig maradt pár nélkül. Néhány hónappal később Michael Jackson felesége lett, de ez a házasság sem végződött jól, 1996-ban szakítottak.

Lisa Marie Presley lánya

Ő Lisa Marie Presley legnagyobb gyermeke, Riley (Fotó: Getty Images)

Lisa második gyermeke, imádott fia, Benjamin 27 éves korában öngyilkosságot követett el, ami teljesen összetörte az édesanya szívét. Ennek ellenére, ahogyan ő fogalmazott egy interjúban a People magazinnak: próbált talpon maradni és lányaiból erőt meríteni, de ez cseppet sem ment könnyen neki.

Lisa Marie Presley a fiával

Középen látható a 18 éves Ben Lisa Marie Presley és későbbi férje, Michael Lockwood társaságában (Fotó: Getty Images)

Az ikrek születése

John Oszajca rockzenésszel több mint egy évig jegyben járt, ám esküvőre mégsem került sor, mert 2002-ben Lisa belehabarodott Nicolas Cage-be, akivel egy hónap múlva oltár elé is álltak. Boldogságuk sajnos nem tartott sokáig, ez a kapcsolat is zátonyra futott. Legközelebb együttese gitárosába szeretett bele, Michael Lockwooddal 2006-ban házasodtak össze. Ikreik 2008-ban születtek és igazán különleges neveket kaptak: az egyik kislányt Harper Vivienne Ann-nek, a másikat pedig Finley Aaron Love-nak nevezték el.  

Lisa Marie Presley ikerlányaival

Lisa és az ikrek (Fotó: Getty Images)

Az énekesnő és férje viszonya nagyon megromlott, Lisa családon belüli erőszakkal vádolta, miközben a zenész pedofilbotrányba is keveredett. Válásukat 2021-ben mondta ki a bíróság, ez azonban nem volt elég ahhoz, hogy Lisa fellélegezzen. A zűrös válás érzelmileg és anyagilag is megviselte, a pereskedés és Elvis Presley hagyatékának kezelése miatt komoly pénzügyi nehézségekkel kellett megküzdenie.

Az énekesnő 2023 januárjában szívrohamot kapott kaliforniai otthonában. Amikor a mentők kiérkeztek, még volt pulzusa, azonban mire beértek a kórházba, beállt nála az agyhalál, az orvosok pedig mesterséges kómába helyezték. Második szívrohama után a család úgy döntött, hogy ne élesszék újra…

Lisa Marie Presley lányaival és édesanyjával

Harper, Lisa, Priscilla Presley, Riley és Finley (Fotó: Getty Images)

Fotó: Getty Images