Család

Nem akart fésülködni, az apja levágta a haját

Már megbánta a drasztikus lépést.
2024. Március 30.
hajvágás
Illusztráció: Getty

Későn jött rá egy apa, hogy túl messzire ment, amikor büntetésből rövidre vágta hétéves kislány derékig érő haját. Csak reméli, hogy helyre tudja még hozni a dolgokat – írja a 24.hu a The Guardian cikke nyomán.

Meg akarta leckéztetni hétéves kislányát egy egyedülálló apa, de túl messzire ment, és attól tart, helyrehozhatatlan károkat okozott. A férfi a Reddit közösségi portálon kért tanácsot.

A férfi azt írja, évekig veszekedett a kislányával, aki nem volt hajlandó fésülködni, ezért a haja folyton össze-vissza állt, ezért azt mondta neki, le fogja vágni, ha nem változtat.

Azt írta, többször próbálta megmutatni neki, hogyan fésülködjön úgy, hogy minél kevésbé legyen kellemetlen, de semmi sem segített. Végül megkérdezte a kislány anyját, aki egyetértett vele abban, hogy ha nem hajlandó szót fogadni, vágja le a haját, ami egy reggel meg is történt: a derékig érő hajból vállig érő lett. A kislány nagyon sírt emiatt.
Amikor a nagyszülők meglátták az eredményt, kiakadtak, és azt mondták az apának, hogy el kellene mennie egy szülőtanfolyamra.

Nektek mi a véleményetek?

Nyitóképünk illusztráció.