Család

Őszinte vallomás Adele-től: Délelőtt 11 volt, és én a negyedik üveg bornál tartottam

A Covid-járvány időszakában sokan veszítettük el a kapaszkodókat. A kisgyermekes anyáknak ezek még nehezebb hónapok, évek voltak - sokan azt is bevallották, hogy többet ittak ekkoriban a kelleténél.
2023. Március 30.
adele
Fotó: Getty

Őszintén beszélt korábbi függőségéről Adele egy Las Vegas-i fellépésén. Mint mondta, akkor döntött a leszokás mellett, amikor már négy üveg bort is megivott, pedig még nem volt dél – írja a Thescottishsun.

Az igazi gondok még 2020-ban, a járványidőszakban kezdődtek nála. Mint mondja, akkoriban minden ismerőse többet ivott a szokásosnál – így hatott rájuk a karanténhelyzet. A következő évben csak nehezedett az élete, hiszen meghalt az édesapja, majd a válását kellett átvészelnie lelkileg (férje a negyvennyolc éves üzletember, Simon Konecki volt). Ahogy felidézte: „Emlékszem, délelőtt 11 óra volt, és én a negyedik üvegnél tartottam.

Csak mikor túljutott a traumákon, akkor sikerült végleg letennie a poharat, hatalmas fogyását is ennek – és az édességek elhagyásának – köszönheti.  

A harmincnégy éves énekes jelenleg Rich Paul sportszakemberrel randevúzik, akit állítólag már kilencéves fia, Angelo is elfogadott.  Nagyszerű módja annak, hogy igazán megismerd önmagad, ha csupán vizet iszol, és józan maradsz” – tette hozzá.  

Az eset egy komoly problémára, az édesanyák alkoholproblémáira hívja fel a figyelmet. Sok nőt annyira megterhel a sokféle terepen való helytállás, a munka és a családi feladatok súlya, hogy nem tud máshogy „kiengedni”, mint pár pohár borral. Ami alkalomszerűen nem is vészes, ám könnyű átfordulni a mindennapos ivás irányába.