Család

Megpofozta a tanárt az apuka, mert intőt kapott a lánya

Bár rászolgált a beírásra a tinilány, édesapja szerint a tanár érdemelt verést. Elképesztő és egyben elszomorító történet.
2022. November 09.
Gimnazista lány az iskolában
Megpofozta a tanárt az apuka, mert intőt kapott a lánya

Egyáltalán nem mindennapi eseménynek lehettek szemtanúi az iskolakezdés után pár héttel a dél-olasz Bari városának középiskolásai, akiknek jelenlétében az egyik tanárt felpofozta egy feldühödött apuka, amiért a lánya intőt kapott.

Egész pontosan az Istituto Istruzione Secondaria Superiore Majorana nevű iskolában történt az eset egy meglehetősen mozgalmas reggelt követően.

A tanár kapott ki az intőért

A rendbontó diáklány a második tanóra közepén sétált be az osztályba, és amikor ezt a tanára szóvá tette, tiszteletlenül válaszolt. Szó szót követett, majd a 15 év körüli lány arra kezdte biztatni a társait, hogy hagyjanak fel a tanulással és eszük ágában se legyen a tanárra hallgatni.

A pedagógus úgy gondolta, hogy szemtelen tanítványa megérdemel egy beírást, amiről a szülei valós időben értesítést is kaptak. A gimnazista apukája alig látott a méregtől, amikor a tudomására jutott az eset, és azonnal a tanintézmény felé vette az irányt egy, a rendőrség számára eddig ismeretlen kísérővel.

Középiskolai osztály

Az apuka úgy gondolta, ideje megleckéztetni a tanárt, aki intőt adott a lányának

„Meg se forduljon a fejében még egyszer!”

A 34 éves édesapa és a társa berontottak az iskolába, és a tanár keresésére indultak. Amikor megtalálták, azonnal felszólították, hogy hagyja el az osztálytermet, és megpróbálták jobb belátásra bírni: a Barin használt sajátos dialektusban az édesapa először azt mondta neki, hogy meg se forduljon a fejében intőt adni a gyereknek, majd többször pofonvágta.

Amikor a jelenlévők közül valaki végre értesítette a rendőrséget, a férfi befejezte a tanárverést, és a társával együtt köddé vált. A pedagógus ezután orvosi vizsgálatra ment, ahol több mikrosérülélst találtak az arcán és pihenést javasoltak neki. A fizikai bántalmazást az iskolában elhelyezett biztonsági kamerák is rögzítették, így nem volt nehéz a beazonosítás. Az elkövetőt ezután villámgyorsan letartóztatták, és jelenleg házi őrizetben várja a folytatást.

(Fotó: Getty Images)