Család

Igazi ruhahajtogatási mester ez az anya – less el tőle pár tippet!

Helyspórolós hajtogatási tippeket oszt meg videóiban a kétgyermekes édesanya.
2023. Február 21.
összehajtogatott ruhák
(A kép illusztráció. Kép forrása: Getty Images)

Az Effective Spaces nevű Instagram és TikTok oldalán oszt meg különböző ruhahajtogatási, ajándékcsomagolási és rendszerezési tippeket egy kétgyermekes influenszer édesanya, Natasha Swingler. A weboldalán olvasható bemutatkozása szerint Swingler olyan gyakorlati megoldásokat szeretne másokkal megosztani, amelyekkel ő maga számos próbálkozás és elhibázott módszer után tudta rendbe rakni, rendszerezni az otthonát, és ezt fenntartani.

Nem véletlen, hogy a rendszerezéssel foglalkozó édesanyának több millió feliratkozója és követője van a közösségi oldalain, hiszen könnyen elsajátítható tippeket oszt meg. A különböző csatornáin számos ötletet találsz, többek között csomagolás nyaralásra, receptek, meal-prep ételdobozolás, rendrakás és rendszerezés témákban, és persze szuper, helyspórolós ruhahajtogatási módszereket.

Ebben a videójában például különböző típusú gyerekruhák hajtogatását mutatja meg:

A farmerek és a pólók hajtogatására több ötletet is mutat, ezek közül egy-egy:

@effectivespaces Replying to @patchoq1 just depends on the space you have, here is a fold for deep drawers #jeans #fyp #xyzbca ♬ Material Girl - Madonna

És egy szuper ötlet a gumis lepedők összehajtogatására:

A többi tippet megtalálod az Effective Spaces Instagram és TikTok oldalakon.

Ha a ruhák hajtogatása mellett a gyerekek játékainak rendszerezéséhez és összepakolásához is szükségetek lenne pár ötletre, ahhoz is tudunk segítséget adni. Ebben a korábbi írásunkban adunk néhány szuper tippet a szelektálásra és a rendrakásra, olyan esetekre is, ha több gyerek osztozik ugyanazon a szobán.