Család

TikTokon köszönte meg az anyukájának, hogy babaként elhagyta

Csodás üzenetet küldött a vér szerinti anyukájának az a 27 éves TikToker, akit örökbefogadó szülők neveltek fel.
2024. Február 01.
örökbe fogadott tiktoker köszönetet mond a vér szerinti anyukájának

Maria Elena ma már 27 éves, és a családja sosem titkolta előle, hogy babaként örökbe fogadták, mert mindennél jobban vágytak arra, hogy gyerekük legyen. Ahogy az egyébként színtanácsadással foglalkozó lány rendhagyó videójában elmondta, nevelőszüleitől a világ összes szeretetét és kedvességét megkapta.

Néha mégis felmerült benne a kérdés, vajon ki lehet az igazi anyukája, hasonlítanak-e egymásra, szokott-e rá gondolni az, aki világra hozta, vagy hogy születtek-e később testvérei.

Egy nővérke emlékezett az anyukájára

Hogy választ kapjon a kérdéseire, belefogott vér szerinti anyukájának felkutatásába, és ha nem is mindenre, de pár dologra választ kapott. Eljutott abba a kórházba, ahol 1997 decemberében született, és találkozott egy ápolónővel, aki emlékezett az édesanyjára.

Elmondta, hogy 15 évesen szülte őt, és mindennél jobban szerette már akkor: a várandóssága elején többen is próbálták az abortuszról meggyőzni, ő azonban hallani sem akart róla. Ragaszkodott hozzá, hogy a kicsi világra jöjjön, és esélyt kapjon egy boldog életre.

Maria Elena ezért a csodás gesztusért leírhatatlanul hálás neki, és mindenképpen szeretett volna köszönetet mondani. „Nem tudom, ki vagy, mivel foglalkozol és hol élsz, de nagyon köszönöm, amit értem tettél. Neked köszönhetem, hogy fantasztikus életem van, hogy a világ minden szeretetét megkapom azoktól, akik körülvesznek. Sok kérdés van, amit nagyon szeretnék feltenni neked, de megértem, ha nem tudsz vagy nem akarsz rám találni. Ha netán mégis eljut hozzád ez a videó, szeretném, ha tudnád, hogy mindent megkaptam, amit csak kívánhat magának egy kisgyerek. Köszönöm, hogy annyira szerettél, hogy megadtad nekem ezt a lehetőséget” – részletezte a fiatal lány, akinek videója alatt a kommentelők is fejet hajtottak a vér szerinti anyukája előtt.

@mariontheclouds

Pubblico questo video solo perché credo nel potere dei social e della condivisione. Magari non arriverà mai a nessuno, però ci provo. Vorrei solo dirti grazie. Nulla di più. Grazie perché sei stata la prima persona al mondo ad avermi amata e che ha compiuto per me il gesto più bello di tutti. Mi hai fatto il regalo più bello di tutti. Quindi, chiunque tu sia, semplicemente grazie. Una bimba che ti deve tanto.

♬ Metamorphosis (Longer Version) v2 - Danilo Stankovic

Nyitókép: TikTok pillanatkép, Forrás: Via