Gyerek

3 szuper weboldal karácsonyi készülődéshez

Három olyan weboldalt ajánlunk, ahol mindent megtalálhattok, ami ihletet adhat a karácsonyi készülődéshez.
2012. December 04.

Inspirációk karácsonyhoz

Ezt a Facebook-oldalt már több mint ötvenezren lájkolják, nem is véletlenül. Naponta rengeteg posztban kaphatjuk a fantasztikusnál fantasztikusabb karácsonyi ötleteket a dekorációtól kezdve a csomagoláson át az ajándéktippekig. Érdemes követni ha igazán képben szeretnénk lenni!

Titkos fegyver

A nemzetközi kézművesoldal, az etsy.com is tele van jó ötletekkel. Elég beírnunk a keresőbe a „Christmas”, illetve az „Advent” szavakat (meg persze bármit, ami még eszünkbe jut a témában), és máris ötletek, tippek tárházát listázza nekünk az oldal. Persze ha valami nagyon különlegeset és kihagyhatatlant találunk, meg is tudjuk rendelni, de ötletadónak sem utolsó.

Képkavalkád

Kreatív anyukák aranybányája a pinterest.com. A fent említett keresőszavakkal csodálatos képek tárulnak elénk, és ha lekattintjuk, a forrásnál sokszor az elkészítés módját is megtalálhatjuk, így nem kell pusztán a saját fantáziánkra hagyatkoznunk. Ha pedig regisztrálunk, a saját képzeletbeli kis „parafatáblánkra” is kitűzhetjük a képeket, így a rendszerezés is könnyebb.