Gyerek

Abúzus, bántalmazás, bullying… te eleget tudsz a gyerekekre leselkedő veszélyekről? – Töltsd ki a tesztet!

A gyerekekkel szemben elkövetett szexuális bántalmazásokkal kapcsolatban még mindig sok tévhit él az emberekben, pedig ahhoz, hogy megvédjük a kicsiket, tisztában kell lennünk a veszély természetével. Ti mennyit tudtok erről a témáról? A Hintalovon Alapítvány edukációs kvízével ellenőrizhetitek.
2024. Április 14.
(Kép forrása: Getty Images)

Az elmúlt évek során kiderült, hogy az emberekben sok téves elképzelés él a gyerekekkel szembeni szexuális bántalmazásokról. A Hintalovon Alapítvány összeállított egy tesztet a témával kapcsolatban, amiben felmérhetitek a tudásotokat, és akár fel is frissíthetitek azt.

Az alapítvány oldalán emellett a Hintalovon Akadémia keretében több online kurzus is megtalálható, köztük a Mi a pedofília, és mik a legfontosabb tudnivalók a gyermekekkel szembeni szexuális erőszakról? ingyenesen elvégezhető e-learning képzés is, amiben naprakész tudást gyűjtöttek össze a témában, hogy jobban értsük és lássuk, ha ilyen jelenséggel állunk szemben.

Szexuális visszaélés, bántalmazás, netbiztonság - Teszt

A kérdéseket a Hintalovon Alapítvány állította össze, a szervezet beleegyezésével használjuk a Gyerekszoba.hu felületén.