
Kép: Getty Images
Felmelegítve csak a töltött káposzta jó – tartja a mondás, ám ez nem igaz. Számos étel van, ami másnap még finomabb, mint frissen.
Húsleves

Kép: Getty Images
Még jobban összeérnek az ízei, ha nem azonnal tálaljuk. De arra nagyon vigyázzunk, hogy 2-3 nap után már ne együnk belőle.
Chilis bab

Kép. Getty Images
Sokkal finomabb másnak, megint csak az a magyarázat, hogy összeérnek az ízei.
Quiche-ek

Kép: Getty Images
Nemcsak másnap, hanem még napokig isteni finom a francia pite. Persze nem marad belőle semmi 3 nap múlva.
Curry-k

Kép: Getty Images
Az indiai curry-k ízvilágának is jót tesz, ha hagyod, hogy összeérjenek. Rengetegféle fűszerből készülnek, úgyhogy nyugodtan készítsd el pénteken és tálald szombaton.
Rakott kel

Kép: Getty Images
Minden rakott ételnek jót tesz, ha állni hagyod kicsit. De csak akkor, ha nem sütöd túl!