Gyerek

Nézd, milyen helyes kisfiú volt ifj. Schobert Norbi!

Schobert Norbi és Rubint Réka a fellegekben jártak, amikor megtudták, hogy Lara után egy kisfiúval bővül a családjuk. Ma már második gyerekük is kész férfi, aki a FARM VIP műsorban is szerepet kapott.
2022. November 25.
ifj. Schobert Norbi
ifj. Schobert Norbi akkor és most

Rubint Réka azt is elárulta, milyen útravalókkal látta el a fiát, amikor úgy döntött, hogy részt vesz a műsorban: „A mi gyerekeink meg vannak edződve, kicsi koruk óta látják, hogyan kezeljük a nyilvánosságot. Nem féltettem őt, mert tudtam, hogy az emberek nagy részének, akikkel együtt játszott, van gyermekük. Az pedig, hogy egy gyerekbe beleharapjon valaki… Mondtam Norbikának, hogy mindenkihez tisztelettudóan forduljon, és ha valamit igazságtalannak érez, mondja el őszintén, ne vegye ellenségeskedésnek” – ecsetelte Réka a Blikknek.

ifj Schobert Norbi

ifj Schobert Norbi a FARM VIP műsorban (fotó: TV2/Sajtószoba)

A középső Schobert-gyerek úgy gondolja, ez a szereplés nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy megmutassa a nézőknek igazi személyiségét. Szüleinek nagyon hálás, hogy nem hátráltatták, ami Réka szerint teljesen természetes: „Amikor kicsi volt, Norbika tőlem kérdezte, »anya, én hogyan lehetek valaki?« Azt válaszoltam, »maradj ember«. Ennek szellemében neveltük a gyerekeinket. Nagyon büszkék vagyunk rá, és azt hiszem, végigsírok majd minden adást.”

Norbika egy anyukájával közös, gyerekkori fotóval köszönte meg mindazt, amit otthonról hozott. Ugye, milyen helyes volt már kissrácként is?

 

 
 
 
 
 
Visualizza questo post su Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Un post condiviso da @norbert_schobert_jr_official