Gyerek

Így edzenek a mesehősök – ezt a videót mutasd meg a kicsinek, ha meg akarod nevettetni

Egy Disney-rajongó videójában megosztotta „a világ legboldogabb edzését”, amiben egy futópadon mutatta meg, hogy hogyan végeznék a kedvenc mesehősei a napi edzésrutinjukat.
2023. Február 10.
aladdin
(Kép forrása: iMDb)

A futóedzés Aladdinnal kezdődik, aki egy kenyérrel és egy dinnyével a kezében menekül vidáman. Ezután a Toy Story két ikonikus karakterét Woody scheriffet, majd Buzz Lightyeart láthatjuk – míg előző ide-oda hadonászik a karjaival, addig az űrhajós egy sokkal kimértebb tempóra vált.

A mesehősök mellett feltűnik, a High School Musical – Szerelmes hangjegyek kosarasa, Troy Bolton, akinek képében @kurttocci egy rövid koreográfiát mutat be. Ezután láthatjuk, hogyan teljesítené a futógyakorlatot Aladdin repülő szőnyege, majd A szépség és a szörnyetegből ismert, gyertyatartóvá változott Lumiere következik, aki még az edzőteremben is elegáns.

A videóban láthatod még a mesekarakterek közül Herkulest – még azelőttről, hogy Philoktétész, a hősök mestere kezdte volna tréningezni –, és számos sajátos megoldást Pán Pétertől, Csipkerózsikától, A szépség és a szörnyeteg bájgúnárjától, Gastontól, és Tarzantól. Az edzést Jack Sparrow, A Karib-tenger kalózaiból jól ismert kapitány zárja, éppen azzal a futásával, amivel általában menekülőre fogja a filmekben is.

A videóhoz érkezett kommentek alapján éppen a kalóz jelenete a legnépszerűbb – valaki meg is jegyezte, hogy „egy teljes Jack Sparrow edzést megnézne”.