Gyerek

Így teremts alkalmat a szexre – gyerek mellett

Szülőként férfinek és nőnek lenni nem kis kihívás, ám a legnagyobb feladat talán mégis az, hogy a szexre is adódjon alkalom és lehetőség. Hogyan? Humorérzéket elővenni, az alábbi tippek némelyikét az élet írta - hátha nektek is bejön!
2015. Június 15.

Gyerek mellett kicsit nehezebb összebújni…

Éppen elmélyülten játszanak, és titeket megszáll az ihlet, hát vérszemet kapva szerencsét próbáltok, lopva igyekeztek minél távolabbi helyiségbe somfordálni, ahol tisztes távolban élvezhetitek egymás ölelését. Talán kuncogtok is, hogy olyanok vagytok, mint a kiskamaszok, gombolkoztok, vetkőztök, csak a minimálisan útban levő ruhadarabokat lazítjátok meg, dobjátok le, szigorúan.

Már-már átadjátok az érzésnek magatokat, alakul minden a maga útján, a mosógépen ülve, a kamrában szorongva, a garázsban, a fűnyíró mögött, a gardróbszobában, a vasalatlan ruhákra lehuppanva, amikor üvöltés hallatszik, és olybá tűnik, a kölykök ezt a konfliktust nem rendezik le egymás között… Murphy klasszikus törvénye szerint a keresésetekre indulnak, majd a másodpercek törtrésze alatt rajtatok ütnek.

Pironkodás, ügyeskedés, ruhák felkapkodása, és egy újabb kudarcba fulladt romantikus villámszex-kísérlet a mérleg, két (frusztrált?) és kielégületlen szülővel. Na, hellyel-közzel, vagy netán teljesen ismerős a helyzet? Bosszantó, ám kétségtelen, hogy minden ilyen alkalom mind több kreativitásra fog ösztönözni, hogy legközelebb nagyobb legyen a sikerességi ráta.

Ne feledjétek, ideális időpont és alkalom nincs, a korábbi vágyakból és elvárásokból jócskán le kell adni, csak a szándék és a vágy legyen meg tutira, és a tízperces is tökéletes lesz, ha ügyesek vagytok!

Mit lehet ilyenkor bevetni, hogy beleférjen a kiskorúak mellett akár csak egy gyors menet is, biztonsággal?

– Vegyétek elő a bombabiztos, kedvenc, megunhatatlan meséjét, kapcsoljátok be, akár fülhallgatót ráadva, aztán spuri! Ugyanígy működhet ilyenkor a számítógépes játékok tárháza, netán az okostelefon, a tablet. Ha ezek közül bármelyik olyan, amit csak limitálva engedtek meg a gyereknek, érdemes ilyen alkalmakra tartogatni!

– Ha veletek alszik, este altassátok el, majd egy óvatos kiosonás után a lakás bármely pontján élvezhetitek egymás társaságát, feltéve, hogy nem aludt be senki a szeánszba a kicsivel együtt. És azzal is számolva, hogy ha megébred, nyilván lőttek a dolognak.

– Kérjetek meg valakit, hogy kicsit menjen el játszóterezni/moziba/játszóházba egy nektek is alkalmas időben a gyerekkel! Ki mondta, hogy csak éjjel lehet egymásnak esni?

– Ha van nagymama/nagynéni/közeli barát, és a gyerek is jóban van vele, olykor egy-egy éjszakát nála is tölthet, míg ti fellélegeztek.

– Ha bölcsiben, oviban van(nak) napközben, az ebédszünet is kiválóan alkalmas időpont lehet – a helyszín szabadon választott, vérmérsékletfüggő – előny, ha a szülők közel dolgoznak egymáshoz… Az is megoldás lehet, ha az óvodába, bölcsibe, iskolába szállításuk után még otthon van egy órátok egymásra, előre megbeszélve a munkahelyeiteken a főnökkel, hogy később érkeztek valami halaszthatatlan teendő miatt!

– Szórjatok szét valahol, “véletlenül” egy zacskónyit a gyerek kedvenc édességéből, nasijából. Míg összeszedegeti az összeset, egy gyorsra jók vagytok!

– Keljetek előbb, mint a gyerekek, és kössétek össze a kellemest a hasznossal, szeretkezzetek például a zuhany alatt! Ilyenkor is jó szolgálatot tehet a bébiőr, nagyobb csemeték esetén is, hogy kifüleljétek, ha már ébredeznek, esetleg indulnak felétek. Ezt elősegíthetitek azzal is, hogy előtte este előkészítetek mindent a reggelihez, így az sem lehet kifogás!

– A sok szabadidővel kecsegtető időszakokra szerezzetek játszótársat a kiskorúak mellé, mert így nagyobb eséllyel kötik le egymás figyelmét, onnantól pedig – persze az ő biztonságukat is figyelembe véve – szabad a pálya egy kis elvonulásra!

Kapcsolódó cikkeink: