Gyerek

Ne mondd a lányodnak, hogy drámázik – ez a TikToker apa minden lányos szülő példaképe lehet

Eric Taylor azt szeretné, ha lányai úgy nőnének fel, hogy tudják mennyire értékesek és majd ennek megfelelően választanának párt.
2023. Október 15.
Apa-lánya nevetnek
Kép: Getty Images

Eric Taylor két kislány édesapja, és fontosnak tartja, hogy úgy nevelje őket, hogy értékesnek tartsák magukat és olyan párjuk legyen majd egyszer, aki értékesnek tartja őket. Az apa a TikTokon osztja meg, mi mindent tesz ezért a hétköznapokban.

Olyan apróságokra, de nagyon is fontos dolgokra hívja fel a figyelmet, mint például soha nem szakítja félbe a lányait, mert úgy nem akarja, hogy azt higgyék, egy férfi nem kíváncsi a véleményükre. Soha nem bagatellizálja lányai érzéseit, nem mondja, hogy ne drámázzanak, ne hisztizzenek, mert nem szeretné, ha olyasvalaki mellett kötnének ki, ami nem empatikus velük.

Szeretném, ha tudnánk, hogy milyen fontos a tisztelet, hogy megérdemlik, hogy tiszteljék őket, és neki is tisztelniük kell másokat. Szeretném, ha azzal is tisztában lennének, hogy mi is a szerelem, és nem egy hamis kép élne erről a fejükben. Szeretném, ha tudnánk, hogy milyen bátrak és erősek, hogy a saját útjuk járhassák – mondta egy videóban az apa.

@girldad_e Won’t be a King Triton 🧜🏽‍♀️ situation with her, she won’t lose her voice because I’ll always make sure she’s heard. Listen my guy, that’s love, or be ready to head it a lot louder. Offended? *Read caption below* #girldad ♬ original sound - Bryan