Gyerek

Rendkívüli nyitvatartással várja látogatóit az Elvarázsolt sziget

Március vége óta látogatható az Elvarázsolt sziget nevű interaktív kiállítás. A szervezők a hosszú hétvégén rendkívüli nyitvatartással várják a kisebb és nagyobb látogatókat egyaránt.
2018. Április 29.

Rendkívüli nyitvatartás a hosszú hétvégén

Már csak május 13-ig látogatható az Elvarázsolt sziget – Kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban! A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli trópusi szigetre érkeznek, ahol bátorságukat, ügyességüket és érzékeiket próbára téve varázslatos kaland részesei lehetnek. Az Elvarázsolt sziget ura, a találékony Varázslómester különféle próbatételeket eszeli ki, hogy megbizonyosodjon róla, ki alkalmas varázslótanoncnak.

A május 1-jei hosszú hétvégére rendkívüli nyitvatartással készülnek az Elvarázsolt sziget szervezői.

A hosszú hétvége alatt a kiállítás látogatható:

  • április 28-án, szombaton 10-17 óráig
  • április 29-én, vasárnap 10-17 óráig
  • április 30-án, hétfőn 10-17 óráig
  • május 1-jén, kedden 10-17 óráig

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy április 30-án, hétfőn csak az Elvarázsolt sziget kiállítás és játék látogatható, a múzeum állandó és időszaki kiállításai zárva tartanak!

Miért érdemes az Elvarázsolt szigetre látogatni?

Az Elvarázsolt szigeten furfangos fejtörők során a látogatók nem csak a titokzatos varázsvilágot ismerhetik meg, de találkozhatnak a trópusi szigetek, az esőerdők számtalan különös lakójával is. A megtévesztések és trükkök leleplezéséhez jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz! A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló interaktív kiállítás szöveges játékfüzettel, látványos installációkkal, sok játékos feladvánnyal és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat. Vajon miféle próbatétel vár? Csalóka illúzió vagy csodás varázslat lakozik a szigeten? Aki vállalja a kihívást, felfedezheti a Káprázat és Fantázia lenyűgöző birodalmát, de vigyázat, az Elvarázsolt szigeten minden megtörténhet!

További cikkünk a témában:

Az Elvarázsolt sziget több, mint varázslat