Gyerek

Te hogyan éled meg az anyaságot? – Töltsd ki a Gyerekszoba Nagy Anyák Napi Felmérését, és nyerj babajátékot!

Tudjuk, nem könnyűek a mindennapok. Most kiadhatjátok magatokból a szépet is, a nehezet is. Mondjátok el felmérésünkben, ti hogyan élitek meg az anyaságot!
2023. Május 07.
anyaság felmérés szív kezek
Fotó: Getty

Anya, anya, anyaaa!
A mindennapokban ezerszer halljuk ezt a szót, kérve, suttogva vagy kiabálva. Mindig tőlünk szeretnének valamit, igen, ők, a legkisebbek, mégis legfontosabbak: a gyerekeink. Ilyenkor ugrunk, megyünk, simogatunk – ha csak tehetjük.
De minket ritkán kérdeznek. Azt, hogy mi hogyan éljük meg ezt a nehéz, de csodás hivatást, amit úgy hívnak: anyaság.
Mi most megtesszük, kíváncsiak vagyunk rá, mennyire fontos nektek az anyák napja, hogyan is érzitek magatokat ezen a napon – és a többin, egészen azóta, hogy anyává váltatok.

Megköszönjük, ha megtiszteltek bizalmatokkal, és kitöltitek kérdőívünket, ami nem hosszú (ki is lehet hagyni kérdést, ha nem tudtok vagy nem akartok válaszolni, esetleg valaki épp kiabál utánatok… ;), és természetesen anonim.

A kérdőív kitöltői egy, a kérdések után található tudás alapú kérdés megválaszolásával, és email címük megadásával indulhatnak a nyereményjátékunkon is, amely keretében 5 darab gyerekjáték ajándékcsomagot sorsolunk ki! A nyereményjáték szabályzatát ITT éred el.
A nyereményjáték 2023. május 7 – május 14. között zajlik. A sorsolás 2023. május 22-ig történik.

Boldog anyák napját kíván mindannyiótoknak a Gyerekszoba.hu csapata!