Kisgyerek

Csúnyán átverték az apukát a névadással

Ráadásul a kicsi nemfelfedő buliján derült fény a cselszövésre, ami teljesen szíven ütötte a fiatal apukát. Megértjük, hogy csalódott!
2023. Október 19.
Babaváró buli lufival

A babát váró párok egyre gyakrabban rendeznek nemfelfedő bulit, melyen ünnepélyes keretek között adják a világ tudtára, hogy kisfiút vagy kislányt hoz-e a gólya.

A szóban forgó leendő szülők is lelkesen készültek egy ilyen rendezvényre, amin azonban keserű meglepetés érte az apukát. „A feleségem és az anyósom titokban választották ki a kisbabánk nevét, amit egyszerűen borzasztónak találok” – fakadt ki a csalódott férfi a világhálón.

Halogatta a névadást az anyuka

Mint mesélte, próbálta szóba hozni a névválasztás a pocakos anyukánál, de ő mindig elhessegette a kérdést: azt mondta, ráérnek még erre, az első és legfontosabb, hogy megtudják, milyen nemű lesz a baba. Utána majd a névadással is foglalkozhatnak.

Ezt azonban csak időhúzásképp mondta, valójában egész más volt a terv: amikor a nagy napon kiderült, hogy kisfiúval bővül a család (aminek rettentően örült az apuka!), az anyósa odalépett hozzá és átadott neki egy kis előkét, amire kékkel rá volt hímezve a Mune név.

„Nem akarom megbántani azokat, akiket így hívnak, de szerintem rémes ez a név. Ráadásul ma már szinte senki nem adja a gyerekének, mert ódivatú a hangzása” – fejtegette a 25 éves apuka.

„Nagyon mérges lettem, becsapva éreztem magam és hatalmasat csalódtam, A feleségem pár nappal korábban még nyugtatgatott, hogy van időnk babanevet választani, miközben tudta jól, hogy az anyósom milyen egyedi ajádnékkal készül” – tette hozzá zárásképp a lelombozott apuka, akinek a kommentelők is igazat adtak.

„Vigyázz ezekkel az őrült nőkkel, ki tudja, mi lesz a következő húzásuk” – írta egyikük, egy másik szerint pedig jobban résen kellett volna lennie még a házasságkötés előtt: „Az esküvő előtt nemcsak a menyasszonyt, hanem az anyóst is jól meg kell válogatni – bölcselkedett a hozzászóló, aki valószínűleg szintén rossz tapasztalatokat szerzett korábban.

Nyitókép: Getty Images, Forrás: Via