Kisgyerek

Hódítanak a pop-up karácsonyfák

Könnyű felállítani, minimális helyet foglal, mégis rendkívül dekoratívan néz ki: a legújabb trend a pop-up karácsonyfa! Te kipróbálnád?
2018. December 08.
Ilyenek a kész pop-up karácsonyfák

Vannak, akik imádják a hatalmas, csodásan feldíszített karácsonyfákat, mások viszont inkább úgy gondolják, elég egy-két fenyőág és néhány jelképes dísz a karácsonyi hangulathoz. Hasonlóképpen, van, aki csak “igazi” fenyővel tudja elképzelni az ünnepeket, és persze olyan is, aki praktikusabbnak, költséghatékonyabbnak tartja a műfenyőt, melyet csak egyszer kell megvásárolni és aztán hosszú évekig kiszolgálja a családot. A legújabb trendek pedig villámgyors és látványos dekorációt ígérnek: a pop-up (vagy pull-up) karácsonyfával megelőzhető a díszítéssel járó stressz, ráadásul azon sem kell agyalni, hova is tesszük majd az ünnepek után a rengeteg gömböt és girlandot. A pop-up karácsonyfa ugyanis kicsire összehajtható, alig foglal nagyobb helyet, mint egy koszorú. A felállítása pedig néhány perces művelet: a feldíszített fát egyszerűen csak ki kell “hajtogatni”, rá kell illeszteni egy speciális talpra.

A pop-up karácsonyfák rengeteg színváltozatban kaphatóak, a hagyományos arany-pirostól a trendi fehérig. Van, amelyiken a karácsonyi fényeket is megtaláljuk, és olyan is, amelyeken a saját díszeknek is hagytak helyet. Bár a hazai üzletekben még nem találtunk hasonlót, külföldről beszerezheti az, aki bevállalja ezt a gyors dekorációs módszert. A legtöbb fa 1,5-2 méter közötti, az áruk pedig átszámítva 25 000 és 75 000 forint között van (igaz, a legolcsóbb, legegyszerűbb változatokat már nyolcezer forint körül is megkaphatjuk, természetesen szállítási díj nélkül). 

Ezt is érdemes elolvasni: