Kisgyerek

Ilyen az élet egy kétévessel

Nem túlzunk, ha azt mondjuk: a kétévesekkel nem könnyű az élet. Beköszöntött a hisztis időszak, folyamatosan rendetlenséget csinálnak, számunkra korántsem vicces dolgokkal mókáznak. Mit tehet a szülő? Előveszi a humorérzékét!
2017. Március 13.

Milyenek a kétévesek? Borzasztóan cukik. És egy kicsit őrültek is… (a szó jó értelmében)

A The Huffington Post kétéves gyerekek szüleit kérte meg, meséljék el, hogy telnek a hétköznapjaik. Ha nevetni akarsz egy jót, olvass tovább!

Idézetek a kétéves gyerekek szüleitől:

“Szállj le az asztalról! Hagyd már ott a kukát! Ne nyalogasd már azt a régi pizzát! Ne játssz a macskaalommal! – És mindezeket nem a macskámnak mondtam.”

“Fogalmad sincs arról, mi is az igazi nehézség. Addig, amíg el nem indulsz születésnapi ajándékot vásárolni a 2 éves gyermekeddel egy másik gyerek számára.”

“Leestem a lépcsőn. Erre az én édes kétévesem utánam jött, hogy gyógypuszit adjon a lábamra. Csak közben rálépett a herezacskómra.”

“Egyszer egy kutya 9 évig várta ugyanazon a helyen az elhunyt gazdáját. A 2 éves lányom ugyanígy várt egy nyalókás papírra, amit eldobtam.”

Ilyen az élet egy kétévessel

Csak várni és várni…

“Amikor a kétéves lányom bújócskázik… Azt hiszi, ha az arcát nem látom, akkor nem létezik.”

Ilyen az élet egy kétévessel

“Apa, elbújtam!”

“Mi a legjobb szórakozás egy 2 éves gyerek számára? Pörögni, forogni, szédülni, elesni. És ezt újra és újra.”

“A kétévesem dührohamot kapott. Hogy miért? Mert gabonapelyhet akart enni, de mindkét keze tele volt plüssállatokkal. Na ez az igazi probléma!”

“Kevesebb, mint egy nap alatt új barátot szerzett a 2 éves kislányom. Aki nem volt más, mint a nagyi parókáját tartó manöken fej…”

“Akarod tudni, milyen, amikor van egy kétévesed, de egy kis privát szférára vágysz pár percre? Ilyen.”

Ilyen az élet egy kétévessel

Egy kétéves elől nincs menekvés

“A nagypapa levette és odaadta a gyertyát a 2 éves kisfiamnak a szülinapi tortájáról, hogy nyalja le róla a csokikrémet. A kisfiam persze megette az egész gyertyát. Amit aztán a nagypapára hányt! Boldog születésnapot!!!”

“A 2 éves lányom azért kezdett el hisztizni, mert nem hagytam, hogy ugyanarra a lábára húzza fel mindkét cipőjét. Lehet, hogy hagynom kellett volna?”

“A kétéves kislányom képzeletbeli étellel kínált meg. Mondom neki: mmmm, nagyon finom! Mire ő: kutyakakit ettél!”

“Mi a különbség a kétévesem és egy tornádó között? Hát az, hogy a tornádó nem pisil a padlóra.”

Kapcsolódó cikkek: