Kisgyerek

Imádják a két olimpikon-anyuka fotóját

Az amerikai atléták azt akarják bemutatni, anyaként is megvalósíthatod az álmod.
2021. Július 29.

Quanera Hayes az amerikai olimpiai csapat tagja, csakúgy, mint sportoló- és anyatársa, Allyson Felix. A júniusban tartott amerikai olimpiai válogatót Quanera nyerte a női 400 méteres futásban.

A győzelem örömét életének két fontos emberével osztotta meg: kétéves fiával, Demetriousszal, valamint csapattársával és régi barátjával, Allyson Felixszel, aki szintén megszerezte helyét az USA csapatában. A képen szerepel még Cammy is, aki Allyson lánya.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonQuanera Hayes (@pretty_quinn1908) által megosztott bejegyzés

“Ez a pillanat rengeteget jelentett számomra” – mondta a fotóról Hayes a Today.com-nak, így akarta megmutatni más anyáknak, hogy lehetséges követni az álmaidat és az anyaság mellett is eredményesnek lenni.

Quanera Hayes szerint a fia ugyanúgy élvezte a varázslatos pillanatot, mint ő, talán még jobban. “Nagyon jó volt, hogy a fiam végre találkozott Allyson lányával, és hogy megoszthattuk velük ezt az élményt.”

Pedig három évvel ezelőtt a sportoló azt fontolgatta, hogy teljesen abbahagyja a versenyzést, mert elégedetlen volt a szülés utáni formájával. Ám fia, Felix és az, hogy boldogult az anyaság kihívásaival, növelte az önbizalmát. Ezek után úgy érezte, az atlétikát sem adhatja csak úgy fel.

Az olimpia után Hayes következő célja egy divatmárka elindítása, amelyet fia ihletett.

Vannak olyan kismamák is az Olimpián, akik még szoptatnak – az ő babáik természetesen velük tarthattak a versenyekre – erről ITT írtunk.

Biztos köztetek is vannak, akik szívesen sportolnának, de nincs kire hagyni a picit. Nekik szól ez a cikkünk, amiből kiderül, hogy jó társaságban sokkal könnyebb mozgásra fognod magad. A megoldás: menjetek együtt!