Kisgyerek

Ellopta a showt egy 2 éves a nagy tesó elől

A 2 éves kisfiú került a reflektorfénybe a nagytestvére cheerleader csapatában.
2022. Október 17.
cheerleader
Ellopta a showt a kistesó.

A fiatalabb testvérek általában mindenben utánozni akarják az idősebb testvérüket. Ez alól nem kivétel az a texasi kisfiú sem, aki ellopta a showt nővére iskolai cheerleader (szurkolói) csapatától – amiről TikTok felvétel is készült.

„Amikor kétéves vagy, de túl sok szurkológyakorlatot néztél a nappaliban” – írta a videóhoz a kisfiú anyukája, Michelle Rodriguez, ami megosztása óta 11,5 millió megtekintést és 2,7 millió kedvelést kapott. A felvételen a kisfia, Liam látható, amint az idősebb lányokkal együtt pompomozik, és minden mozdulatának olyan a kivitelezése, mintha évek óta ezt csinálná.

„Tavaly kezdte el ellopni a nővére pompomjait” – idézi az édesanya a TODAY Parents-nek adott interjúját a Motherly. „Otthon elrejtettük a drágábbakat, és Liamnek vettem olcsóbbakat. Aztán a lányom edzője adott neki kettőt, amik a csapatéi voltak.”

Az édesanya azt is elmondta, hogy Liamnek három nővére van, akik mind táncolnak vagy cheerleaderkednek, így nyilvánvalóan szakértői befolyásnak van kitéve. Hiszen, ahogy az a videóból is látszik, ő nem csupán egy aranyos kétéves, aki gyerekesen utánozza a 12 éves nővére mozdulatait – ő egy igazi profi kisgyerek cheerleader, aki tökéletesen tudja a gyakorlatsort.

A kisfiú mozdulatai a TikTok hozzászólókat is megnyerték, akik nagyon aranyosnak tartják Liamet és a gyakorlatát, és bíztatják, hogy neki bizony sztárnak kell lennie. Rajongói már most vannak!

Forrás: mother.ly

Nyitókép forrása: Getty Images