Kisgyerek

Kis híján megfulladt a cumitól egy baba

A népszerű blogger, Krechelle Carter vallott az esetről, amire egyáltalán nem büszke. A történet fontos dologra is ráirányítja a figyelmet.
2017. November 08.

Az ausztrál Krechelle Carter rendkívül népszerű blogger, méghozzá azért, mert 30 év alatti, 6 gyerekkel, akik közül a legidősebb is csak 6 éves. Egy elképesztően őszinte és vicces blogot vezet az ő nagycsaládos mindennapjaikról. Cukormáz nélkül.

Pont ezért is nagyon fontos az az eset, amiről Krechelle kendőzetlenül mesélt: a most hatéves fia, Sylus kilenc hónapos volt, amikor Krechelle furcsa sikoltozásra lett figyelmes. Amikor a baba ágyához futott azt látta, hogy a torkán akadt a cumi és a kisbaba fuldoklik – írja a Daily Mail.

Azonnal ki akarta szedni a baba szájából a cumit, de nem ment, valahogy beszorult. Krechelle-nek ez volt élete leghosszabb két perce. Végül sikerült megszabadítani a babát a cumitól és nem történt semmi baj az ijedtségen kívül.

Krechelle szégyellte magát a történtekért, annyira, hogy 6 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy másokkal is meg tudja osztani a történetet.

A történet és Krechelle is arra hívja fel a figyelmünket, hogy a cumik különböző méretűek, nagyon oda kell figyelni, hogy mekkorát adunk a baba szájába.

Kapcsolódó cikkeink:

  • Ezt kell tenni, ha félrenyel a gyerek
  • Mit tegyek, ha félrenyel, fuldoklik a gyerek?
  • Forrás: nlcafe.hu