Teherbeesés

70 évesen esett teherbe egy asszony

Egy mexikói nő, Maria de la Luz azt állítja, hogy hat hónapos terhes nyolcadik gyermekével. Maria 70 éves.
2018. Május 23.
70 évesen esett teherbe egy asszony (fotó: CEN/La Republica)

A 70 éves mexikói nő állítása szerint hat hónapos terhes, ezzel ő lesz minden idők legidősebb anyja, amikor szülni fog. Eddig egy spanyol nő, Maria del Carmen Bousada de Lara tartja a rekordot, ő 66 éves volt, amikor 2006-ban ikerfiúkat szült. A babák koraszülöttek lettek és császármetszéssel születtek. Később beismerte, hogy hazudott a koráról, hogy mesterséges megtermékenyítést kaphasson Kaliforniában.

A helyi médiának az asszony nemrég mutatott egy ultrahangfelvételt, amelyről azt állítja, megerősíti, hogy terhes és, hogy egy kislányt vár.

“Fájtak a lábaim, hánytam és szédültem. Már körülbelül tíz ultrahangos vizsgálatot végeztek el rajtam, magánklinikán és közkórházban, de az orvosok nem tudták elhinni, hogy terhes vagyok”- nyilatkozta Maria.

Azt állítja, nem tudta, hogy terhes, de egyéb részleteket nem árult el a terhességéről. A kora miatt várhatóan császármetszéssel fog szülni.

Maria azt is elmondta az újságíróknak, hogy néhány gyermeke nem örül a hírnek, mert már túl öregnek tartják.

Korábban már volt egy indiai 70 éves nő, aki azt állította, hogy terhes, és 2008-ban ikreket szült, de soha a hatóságok nem tudta bizonyítani a nő életkorát.

(VIA)

Kapcsolódó cikkeink késői gyerekvállalás témában:

Forrás: mirror.co.uk