Teherbeesés

Müller Attila: „A feleségemtől és a kutyusunktól gyerek nélkül is megkapom a család-érzést”

Eredetileg tanárnak készült és mint mondja, szereti a gyerekeket, sajátot mégsem szeretne sem ő, sem a szerelme. Azt sem rejtette véka alá, hogy miért.
2023. Május 05.
Müller Attila

Az egykori tévés, Müller Attila a Palik Lászlónak beszélt kendőzetlen őszinteséggel arról, hogy feleségével, Zoéval együtt tudatosan döntöttek úgy, hogy nem szeretnének gyereket vállalni, és emiatt még a sterilizáláson is elgondolkodtak.

Mint mondta, párjával elhatározták, hogy örökre 25 évesek maradnak, és élvezik az életet. Arról pedig, hogy miért nem szerettek volna családot alapítani, a következőket mondta: „Nem biztos, hogy mernék vállalni gyereket ebben a bizonytalan világban, ahol bár mi próbálunk normális értékeket adni neki, még őt nézik hülyének a gondolkodása miatt.” Hozzátette, hogy ez az álláspont nem az utóbbi években fogalmazódott meg bennük, hanem tulajdonképpen a kezdetektől fogva így álltak a gyerekvállalás kérdéséhez.

„A magam felelőtlensége miatt nem igazán akartam korábban sem, most pedig, hogy úgymond benőtt a fejem lágya, a világlátásom változott olyan irányba, hogy továbbra sem szeretném” – avatta be a hallgatókat Attila, aki úgy érzi, ő az örök gyerek típusú felnőttek közé tartozik. Palik László nekiszegezte a kérdést, hogy nem tartanak-e attól, hogy később megbánják a döntésüket, a 42 éves egykori tévés azonban azt mondta, szerinte nem fogják úgy érezni, hogy bármit is elmulasztottak.

Nyitókép: YouTube pillanatkép