Teherbeesés

Szívbemarkoló üzenet a meddőséggel küzdő pároknak

Erőteljes, szívbemarkoló videóval üzen a Google azoknak a pároknak, akiknek nem vagy csak nagyon nehezen jön össze a kisbaba: nincsenek egyedül.
2019. Június 01.
Még mindig kevesen beszélnek a meddőséggel kapcsolatos érzéseikről

“Hét éven kereszül az anyák napja volt a legnehezebb időszak a számomra. Egy olyan ünnepet jelentett, ami elérhetetlennek tűnt, mégis folyamatosan emlékeztettek rá. Nagyon szerettem volna anyává válni, de egyszerűen nem sikerült” – írja Candance Wohl, a videó egyik szereplője, aki szerint a külvilág nem érthette, min mennek keresztül a férjével, így az online közösségekhez fordult.

“Támogató csoportokat és blogokat találtam, és rájöttem, hogy nem vagyok egyedül. Sokan küzdenek meddőséggel, mégis kevesen beszélnek nyíltan a nehézségekről, az állandó várakozásról, az injekciókról, műtétekről, a visszautasított örökbefogadási kérelmekről vagy arról a hatalmas anyagi áldozatról, ami a meddőséggel jár” – folytatja az aktivista, aki azt tűzte ki célul, hogy minél több ember figyelmét felhívja arra, milyen sokan küzdenek a meddőséggel, és ez milyen érzelmi, fizikai terheket ró a párokra.

A Google videójában több gyermekre vágyó nő is beszél a nehézségeiről, tapasztalatairól, ez pedig rengeteg erőt adhat azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

(via)

Ezt is érdemes elolvasni: