Terhesség

7 tipp, hogy szexi maradj

A babavárás a nőiesség csúcsa, ha jobban belegondolsz. Ünnepeld magadat és a babát még vonzóbb külsővel - ez segít akkor is, ha a kisebb-nagyobb bajoktól úgy érzed, romokban heversz.
2011. Január 15.

1. Egyél mértéktartóan!

A babavárás nem ok a gátlástalan falásra! Csak minőségi, egészséges ételt engedj le a torkodon, kerüld a cukrot és a fehér lisztet, hogy ne hízz túl sokat.

2. Hangsúlyozd a dekoltázsod!

A várandósság egyik csodás mellékhatásaként kikerekednek és keményebbé válnak a keblek. Felejtsd el a nagy, bő pulcsikat és pólókat. Bújj testhez simuló, V kivágású felsőkbe, és nyugodtan gombolj ki még egy gombot az ingeden, a párod nagy örömére.

3. Ne rejtsd el a hasad!

A női has az egyik legszexisebb testrész. Domborodó idomaid jól mutatnak egy testhezálló miniruhában vagy akár egy övvel kiemelt, szűk kismamafarmerben.

4. Hadd lobogjon a hajad!

Várandósan a hormonszintváltozások hatására a legtöbb kismama haja erős tartású, vad lobonccá változik. Lepd meg magad új frizurával, friss vágással! A színezés, melírozás sem tilos.

5. Elő a csipkés alsókkal!

Azért, mert várandós vagy, nem kell Bridget Jones hatalmas vitorlavászon alsójában és vágyölő melltartójában járnod. Ma már a kismamamelltartók között is találni színeset, csipkéset. Viselj hozzá illő franciabugyit!

6. Felejtsd el a vakondnadrágot!

A legfrissebb divatba belefér a pocak, lepd meg magad néhány jól kombinálható ruhadarabbal.

7. Őrizd meg a színed!

A legtöbb kismamának sugárzik az arca, ragyog a szeme. Ahhoz, hogy megőrizd arcod frissességét, légy minél többet a szabadban, érjen rendszeresen a nap, és használj hidratáló arckrémet.

Ezeket is olvasd el:

Amit a melled szépségéért megtehetsz

Szex pocakkal? Szabad!

Pocakosan fotózkodni jó!

Kismamaként is legyél jó formában!

Forrás: Kismama magazin