Terhesség

Beszóltak a várandós tévésnek, keményen reagált

Bár fantasztikusan néz ki a brit tévés, Amy Hart, ő is találkozott kéretlen megjegyzésekkel a terhesség alatti súlyával kapcsolatban.
2023. Február 21.
két nő beszélget
Amy Hartot sokat támadták a terhessége alatt (Fotó: Getty Images)

Amy Hartot a Love Island brit kiadásából ismerhetik a tévénézők. Még augusztusban jelentette be, hogy barátjával, Sam Rasonnal az első gyermeküket várják. A leendő anyukát azonban gyorsan betalálták a súlyával kapcsolatos kéretlen megjegyzések, olyan emberektől, akiket nem is ismer.

Annak ellenére, hogy Amy fantasztikusan nézett ki, kénytelen volt Instagram-sztorijába elmesélni, hogy mennyire csalódott. „Olyan furcsának találom, hogy fél éve, amióta bejelentettem, hogy várandós vagyok, mindenki, ismerős és ismeretlen is társadalmilag elfogadhatónak tartja, hogy megmondják, mekkora vagyok” – mondja a Mirrornak Amy.

Az még jobban meglepte, hogy akkor mennyi támadást kapott, amikor magát nevezte kövérnek. „Tehát mindenki más nevezhet engem kövérnek, de én magamat nem?”

Nemrég egy másik influencer, Bethanie Garcia is szembeszállt azokkal a kommentelőkkel, akik megszégyenítették, mert megosztott egy olyan fotót magáról, amin a hasa is látható volt.