Terhesség

Dinnyékkel mutatta meg a kismama férjének, hogy milyenek a mindennapok terhes pocakkal

Így próbálta meg az édesapa a mindennapi dolgokat végezni.
2023. Augusztus 17.
(Kép forrása: ownitbabe/Instagram)

Egy babáját váró édesanya úgy mutatta meg férjének, hogy milyenek a mindennapok a harmadik trimeszterben, nagyobb terhes pocakkal, hogy három dinnyét rögzített a párja felsőtestére. Férje ezután próbált kényelmesen elhelyezkedni a kanapén – később az ágyban –, lehajolni valami után, amit leejtett, ízelítőt kapott a cipőfelhúzásból – ehelyett végül inkább egy papucsot választott – és az öltözködésből, meggyűlt a baja a mosdóhasználattal és az intim testrészek borotválásának mímelésével, és kipróbálta, hogy milyen ekkora pocakkal autót vezetni.

Mindezekről készítettek felvételt is, amit egy videóba vágva itt lehet megnézni:

 

A kanapés jelenetnél olvashatjuk, hogy mennyire átérezhető, ahogy az édesapa morgolódva helyezkedik, míg az ágyban fekve megjegyzi, hogy most már tudja, miért nehézkes a légzés párjának. A vécé használatakor pedig nem érti, hogyan is lehetne az elölről hátrafelé törlést kivitelezni.

A videóhoz az édesapa is hozzászólt: „Őszintén nem tudom, hogy csinálod. Nulla babánk lenne, ha nekem kellene mindezt átélnem” – írta felesége bejegyzéséhez.

A kommentelők között volt, aki megjegyezte, hogy ezt ő is lehet, hogy megpróbálja majd a párjánál, volt, aki szerint ezt minden apának ki kellene próbálnia, és volt hozzászóló, aki azt köszönte meg, hogy a pár tényleg olyan valós kihívásokat mutatott be, mint a vécé használata vagy a borotválkozás.

(via mother.ly)