Terhesség

Farkasházi Réka így éli meg a harmadik terhességét

Farkasházi Réka, színésznő és az egyik legnépszerűbb gyermekegyüttes énekese harmadik gyermekét várja. Arról mesélt, hogyan éli meg a terhességét, immár 40 évesen.
2018. Április 16.
Farkasházi Réka ajándékként tekint a harmadik baba érkezésére

– A lányom, Rebus mondogatta, hogy jó anyuka vagyok, biztos fogunk kapni kistesót. Igaza lett – meséli Farkasházi Réka, aki éppen a terhessége hetedik hónapjában jár.

Azt mondja, biztos, hogy nagyon emlékezetes időszaka ez az életének. “Pusztán azért, mert nem rég töltöttem be a 40. életévemet és ez a nők számára egy félelmetes szám. Pedig nem történik semmi, én ugyanúgy érzem magam, mint 30 évesen. Jól érzem magam a bőrömben.” 

A színésznő terhességét ajándéknak éli meg, és miután nagy valószínűséggel utoljára vár kisbabát, ezért nagyon szeretné megélni és megjegyezni ezeket az érzéseket, ezt az állapotot.

“Sokan megkérdezik, hogy most akkor mindent kezdek elölről 40 évesen? Én nem érzem benne a lemondást vagy az áldozatot, mert nem kellett semmiről lemondanom a gyerekek miatt. Nem mondom, hogy mindig könnyű, a két gyerek mellett is épp elég szervezési munka, hogy mindenki a megfelelő helyen legyen a megfelelő időben, gondolom, ez hárommal még komplikáltabb lesz, de ezért érdemes élni, nem?”

A kisfilmben Farkasházi Réka egy napját kísérhetjük végig, megtudhatjuk, hogy mennyire várják nagyobb gyermekei a testvér érkezését, és még az is kiderül, hogy kislányával miért mentek el az Állatkertbe.

Kapcsolódó cikkeink a témában: